Kırıkkale´ye yeni lezzet Gönül Sofrası

Kırıkkale´ye yeni lezzet Gönül Sofrası

Kırıkkale´ye yeni lezzet Gönül Sofrası

Açılışı yapıldı

Kent Gazetesi imtiyaz sahibi Ragıp Cihat Mencet, Cem Kantekin ve Uğur Köksal´ın ortaklığında lezzetine düşkün ve damak tadını sevenler için Gönül Sofrası Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Yöresel ve kültürel lezzetleri buluşturan işletmede, birbirinden çeşitli anne eli değmiş gibi yemekler bulunuyor.

300 KİŞİLİK HİZMET

Kırıkkale´de lezzet sektörüne farklılık getirecek olan Gönül Sofrası, düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı. Kırıkkale-Ankara Karayolu birinci kilometresi Lukoil Benzinliği içi (Yüksek İhtisas Hastanesi Önünde) halkın hizmetine açıldı. Gönül Sofrası, güler yüzlü personeli ve hijyen hizmetiyle dikkatleri üzerinde topluyor.  Açık ve işletme içerisinde bulunan bahçesiyle birlikte Gönül Sofrası, aynı anda 300 kişiye hizmet verebilecek kapasitede.

DUALAR EŞLİĞİNDE KESTİLER

Açılış törenine; Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, işletme yetkililerinden Ragıp Cihat Mencet, Cem Kantekin, Uğur Köksal ve çok sayıda davetli katıldı. Duaların edilmesiyle birlikte işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli