KIRIKKALE ÖZEL YAŞAM HASTANESİ TAM DONANIMLI GELİYOR

KIRIKKALE ÖZEL YAŞAM HASTANESİ  TAM DONANIMLI GELİYOR

KIRIKKALE ÖZEL YAŞAM HASTANESİ TAM DONANIMLI GELİYOR

Kırıkkale'nin

beklentilerine

cevap verecek”

Yeni binasında ve yeni yerinde hazırlık çalışmaları devam eden Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi'nin Kırıkkale'nin ve Kırıkkalelilerin beklentilerine cevap verecek bir donanımda olacağı bildirildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Nokta Mevkii'ndeki yeni binasında hazırlık çalışmaları devam eden Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi'nin kapasitesi, servis ve bölümleri, uygulama, ekip, ekipman, tıbbi cihazlar, laboratuar işlemleri ve sair konularda Kırıkkale ve Kırıkkalelilerin ihtiyacına cevap verecek nitelikte olacağı belirtildi. Hastane yönetiminden yapılan açıklamada hastanenin özellikleri ve detayları konusunda bilgiler verildi. İnşaat hazırlık çalışmalarının fiziki olarak yüzde 80 oranında gerçekleştiği ifade edilirken, birkaç ay içinde hastanenin tam donanımlı olarak hazır hale geleceği vurgulandı.

BİNA HASTANE İÇİN HAZIRLANIYOR

Ağır kış şartları nedeniyle hazırlık çalışmalarının bir süre ertelenmek zorunda kalındığı, ancak şu anda çalışmaların tüm hızıyla yürütülmekte olduğu vurgulandı. Hastane yönetimi, On bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan hastanede bölüm, servis, tıbbi cihaz, ekip ve ekipman oluşturma çalışmaları devam ediyor. Şu anda bina içinde binanın sağlık sektörüne uygun hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Birkaç ay içinde tamamlanacak olan bu çalışmalar konusunda kamuoyuna bilgiler verilecek. Zaman zaman gelinen nokta hakkında değerli Kırıkkale kamuoyu bilgi sahibi yapılacak” dedi.

ANKARA'YA GİTMEYE SON

Hastanenin sadece Kırıkkale'ye değil, bölgeye hizmet verecek kapasitede olacağı bildirilirken, Hastanemiz özel hastane kalitesi ve donanımına sahip olacak, çok özel uygulamaları ile her zaman referans gösterilecektir. 75 yataklı olarak tasarlanan hastanemizde uzman kadro, uzman teknik personel ile spesiyal uygulamalar gerçekleştirilecektir. Bunları ilerleyen günlerde belirginleştikçe siz değerli kamuoyuna duyuracağız. Kırıkkale'de bizleri ve sizleri çok kaliteli bir sağlık hizmeti beklemektedir. Siz değerli Kırıkkalelileri sağlık hizmeti alabilmek için Ankara'ya gitmekten kurtaracağımıza inanıyoruz” denildi.

ÇITAYI YUKARILARA TAŞIYACAK

Özel Yaşam Hastanesi'nin bütün uygulamaları ile Kırıkkalelilerin yıllardır özlemini çektikleri sağlık hizmeti beklentilerine cevap vereceği, bu alandaki hizmet kalitesine yönelik çıtayı yukarılara taşıyacağı ve örnek gösterileceği bildirildi. Uygulamalara geçilirken, Kırıkkalelilerden gelecek öneriler de dikkate alınarak Kırıkkale halkının ihtiyaç ve beklentilerine göre çalışmalar da gerçekleştirilecek. Hastanenin şu anda tek hedefinin bir an önce binayı en sağlıklı hizmet koşullarına göre hazırlamak olduğu vurgulandı ve bunun da birkaç ay içinde tamamlanmış olacağı bildirildi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli