Anahtar Kelimeler: Kırıkkale markası olacak

Kırıkkale´nin markası olacak

Kırıkkale´nin markası olacak

Kırıkkale´nin markası olacak

Keskin Organize Sanayi Bölgesine kurulan ATÜP traktör fabrikası montaj binası geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşti. Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Yılda 3000 traktör üretilmesi planlanmaktadır, 2 yıl içerisinde traktörün parçalarının büyük kısmı inşallah Kırıkkale´mizde üretilecektir. Bu bize İlk etapta yüzlerce insanımıza iş kapısı sağlayacaktır, fabrikada üretilen traktör inşallah Kırıkkale´nin de markası olacaktır? dedi.

 

İNSANIMIZA İŞ KAPISI SAĞLAYACAKTIR

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can yaptığı açıklamasında "Takip ettiğim Kırıkkale Keskin OSB kurulmasına vesile olduğum Azerbaycan, Belarus ve bizim ortaklığımızda ATÜB Traktör fabrikası Keskin Organizede hizmete alınmıştır, hayırlı olsun. Yılda 3000 traktör üretilmesi planlanmaktadır, 2 yıl içerisinde traktörün parçalarının büyük kısmı inşallah Kırıkkale´mizde üretilecektir. Bu bize İlk etapta yüzlerce insanımıza iş kapısı sağlayacaktır? dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ramazan Can açıklamasının devamında ise " fabrikada üretilen traktör inşallah Kırıkkale´nin de markası olacaktır.  Fabrikanın kurulmasında emeği geçen değerli dostum Azerbaycan Milletvekiline, değerli Valimize İl Belediye Başkanımıza iş adamı Kenan Eceye teşekkür ediyorum. Kırıkkale´mize ve Keskin ilçemize hayırlı uğurlu olsun daha büyük yatırımların getirilmesi dileğiyle hepinizi muhabbet ve saygıyla selamlıyorum? dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli