Kırıkkaleli her şeyin farkında”

 Kırıkkaleli her şeyin farkında”

Kırıkkaleli her şeyin farkında”

Güzel bir görüntü

CHP'li Aday Av. Murat Çakırca ve MHP'li Aday Av. Halil Öztürk çay sohbetinde buluştular.

Sohbet ettiler

CHP İl Başkanlığı binası altındaki bir kafeteryada tesadüfen karşılaşan CHP Milletvekili Adayı Av. Murat Çakırca ve MHP Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk seçim çalışmalarına kısa bir mola vererek koyu bir sohbette bulundular. CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve 2014 yerel seçimlerinde MHP'den aday adayı olan İş Adamı Serdar Yarar'ın da katıldığı sohbetin ana teması ise vatandaşın seçim beklentisi oldu.

Herkes her şeyi görüyor

CHP Adayı Av. Çakırca, Gittiğimiz, görüştüğümüz her birey doğruları çok iyi biliyor. Paylaştıklarımıza hak veriyor. Vatandaş her şeyin bilincinde ve büyük bir uyanma hakim. Memuru, işçisi, öğretmeni, esnafı, işsizi her birey sahip olmaları gereken haklarının farkında. Kırıkkale'de bir değişim var. Bu değişim vatandaşların bizleri karşılayışına yansıyor. Sözlerine ve gözlerine yansıyor. Umut ediyoruz ki bu seçim sonuçlarına yansıyacak. Umut ediyoruz ki Kırıkkale halkı söylemde değil gerçekten kazanacak” dedi.

Değişim istiyorlar

MHP Adayı Av Halil Öztürk ise, Kırıkkaleliler, bu hükümetin, bu milletvekillerinin ve belediye başkanlarının 12 yıldır Kırıkkale'ye bir şey katmadığının farkında. Bakanı, 3 milletvekili, belediye başkanı olan, iktidar olan hükümetin Kırıkkale'ye kazandırdıkları ve kaybettirdikleri ortada. Sürekli göç veren, sosyal, kültürel ve ekonomik yatırımlar anlamında kayıplar yaşayan Kırıkkale'de bir değişim olmasını istiyorlar. İnşallah bu böyle olacak” dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli