Kırıkkale halkına güveniyorum”

 Kırıkkale halkına güveniyorum”

Kırıkkale halkına güveniyorum”

Köksal böyle dedi!

7 Nisan'da Ak Parti Genel Merkezi tarafından adayların belirlenmesinin ardından Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal seçim çalışmalarının startını Karşıyaka Mahallesinde verdi. Köksal ayrıca annesi vefat eden Ahılı Köyü Muhtar`ı Davut Doğan`a taziye ziyaretinde bulundu.?

Köksal start verdi

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde tekrar aday olmasının ardından çalışmaların startını verdi. Köksal, Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Ahılı Köyü Muhtarı Davut Doğan'a taziye ziyaretinde bulundu. Oğuz Kağan Köksal Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle yaptığı sohbette. ‘Meclis çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Boş zamanlarımız da da Kırıkkale'ye gelerek sizlerle bir araya geliyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var, seçime de en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kırıkkale halkı yine 3-0 yapmak için oy vereceklerine inanıyorum. Buradan partili partisiz herkesten oy istiyorum. Önemli olan partiye ve şahısa oy vermek değil, önemli olan hizmet edene oy vermek. Ak Parti'nin de 13 yılda neler yaptığını hepimiz iyi biliyoruz. Hedefimiz yine 3-0 yapmak' dedi. 

Her şey Kırıkkale'miz için

Kırıkkale nüfusunun yaşanan göçler nedeniyle azaldığına dikkat çeken Köksal, ‘Nüfusumuz azalıyor. Eskiden 4 vekil vardı. Nüfus azaldı 3'e düştü. Nüfus azalmaya devam ederse 2'ye düşebilir. Bunu önlemek hatta yeniden 4 vekil çıkarmak için merkezde olduğu kadar ilçe ve beldelerde  TOKİ'ye ağırlık veriyoruz. Nüfusun azalmasının nedenlerinin başında işsizlik geliyor. Bunu önlemek için de organize sanayi bölgelerine ve Kırıkkale'nin teşvikteki yerini yakından takip ediyoruz. Silah Organize Sanayi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Biz yapılması gereken her şeyi yaptık. Her şey Kırıkkale'miz için' dedi. Köksal mahalle sakinleriyle sohbet ederek dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Sıkıntıları dinledikten sonra, geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Ahılı Köyü Muhtarı Davut Doğan'ı da evinde ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu ve Ahılılı hemşerileriyle sohbet etti.  



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli