?Kırıkkale´den rekor ?Evet´ bekliyoruz?

?Kırıkkale´den rekor ?Evet´ bekliyoruz?

?Kırıkkale´den rekor ?Evet´ bekliyoruz?

MHP´de iddialı!

Her gün farklı bir yerde saha çalışması yapan MHP Kırıkkale teşkilatı, MHP İl Başkanlığında referandum toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Kapı kapı çalışarak, Kırıkkale´de rekor bir ?Evet? sonucu bekliyoruz? dedi.

TOPLANTI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, il seçim koordinasyon merkezinin belirlediği programlar kapsamında ilçe teşkilatıyla referandum toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Kırıkkale´yi mahalle mahalle masaya yatıran İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, referandumun ana stratejisi olarak çalmadık kapı bırakılmayacak kararı aldılar.

BEKLENTİMİZ YÜKSEK

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Türkiye´nin geleceği için büyük sorumluluk üstlenen MHP lideri Devlet Bahçeli´nin sonuna kadar yanında olduklarını söyledi. Canöz, ?Biz parti olarak önce ülkem diyen bir davayız. Ve bugün bunu yine tüm Türkiye´ye gösterdik. Kırıkkale ve İlçeleri içerisinde kapı kapı çalışacağız. Kırıkkale, referandum sonuçlarında en yüksek evet´i alacağına eminiz? ifadelerini kullandı.

MHP´Yİ ANLATTI

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ise Türkiye vurgusu yaptı. Baloğlu, ?MHP siyasi hayatı dümdüz olan bir siyasi partidir. Ülkemiz menfaatine ne varsa, ülkemiz menfaatine fayda sağlayacak ne görüyorsak hangi siyasi parti olursa olsun yan yana olmaya devam edeceğiz. Ülke menfaatimizin tersine gördüğümüz ülke menfaatimizin yanlışına düşündüğümüz ne var ise de karşısında dün olduğu gibi de durmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false