Anahtar Kelimeler: Kırıkkale’de eğitilecekler!

Kırıkkale'de eğitilecekler!

Kırıkkale

Kırıkkale'de eğitilecekler!

Bakan açıkladı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, IŞİD'e karşı eğit-donat çalışmasında koalisyon güçlerinin Kırıkkale'de eğitim çalışması yapacağını duyurdu.

Tepkiler olabilir

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakan Yılmaz, eğit-donat çalışmasının Kırıkkale'de olacağını söyledi. Yılmaz bu konuda, "ABD ile eğit-donat imzalandı. Durum nedir, biz nerede eğiteceğiz, nerede donatacağız?" sorusuna cevap verirken, "ABD ile Türkiye, ortak bir komisyon kuracak. Bu komisyonda kimlerin eğitileceği belirtilecek, bu belirtilen kişilere, Kırıkkale yakınlarındaki birlikte eğitim verilecek" diye konuştu. Yılmaz'ın bu açıklaması Kırıkkale'de yankı buldu. Açıklamayı ve çalışmayı destekleyen de var, tepki gösteren de. Bazı kesimlerin bu çalışmanın öncesinde ve çalışma esnasında eğit-donat uygulamasını protesto etmesi ve uygulamaya tepki vermesi bekleniyor.



Mehmet Öztürk
3.03.2015 10:53:20
Ne faydası varki ilimize...Kırıkkale için ne yaptın şimdiye kadar ey AKP...MKE nin geliştirdiği Milli Piyade Tüfeğini bile Karadenizli silah üreticilerine peşkeş çekiyorsun...utanmadan...Birde ne işe yaradığı belli olmayan 3 adet AKP li vekil var...Allah için bir hayırları oldumu ilimize...varsa söyleyin, özür dileyeceğim inanın...İşsiz ve umutsuz gençlere yazık...kim tutacak ellerinden...

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false