Anahtar Kelimeler: Kırıkkale fuar hazırlığı

Kırıkkale´de fuar hazırlığı

Kırıkkale´de fuar hazırlığı

Kırıkkale´de fuar hazırlığı

Tarım fuarı yapılacak

Kırıkkale Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak. Cumartesi Pazar alanında yapılacak fuar Kırıkkale´de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Fuar´da tarım ve hayvancılık sektöründeki teknolojik gelişmelerin de sergileneceğine dikkat çeken Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, tüm Kırıkkalelileri fuara davet etti.

4 GÜN SÜRECEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğin katkısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği, Damızlık Koyun-Keçi Üreticiler Birliği´nin destekleri ile düzenlenecek fuar 4 gün sürecek. İlk kez gerçekleşecek Kırıkkale Tarım-Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı´nın açılışı ise 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Saat.14.00´da yapılacak.

70 FİRMA KATILACAK

Güney Kore Çin Halk Cumhuriyeti İş ve Tanıtım gezisini tamamlayarak kente dönün Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ayağının tozuyla Perşembe günü gerçekleştirilecek fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Fuarın tüm hazırlıklarının tamamlanma aşamasına geldiğini hatırlatan TSO Başkanı Gök ?Şehrimizde ilk kez gerçekleştireceğimiz Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarına 70 firma katılacak. Tarım ve Hayvancılık sektöründe teknolojiyi yakından takip etmek isteyen tüm Kırıkkaleli üreticilerimizi fuarımıza bekliyoruz? dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli