Kırıkkale´de alacak verecek cinayeti: 2 ölü!

Kırıkkale´de alacak verecek cinayeti: 2 ölü!

Kırıkkale´de alacak verecek cinayeti: 2 ölü!

Kavga kanlı bitti!

Kırıkkale´de alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

KAVGA YAŞANMIŞ

Kırıkkale´de alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, şüpheli E.B.    Selim Özer    Mahallesi 2355 Sokak´ta bulunan T.D. ile N.N.E.´nin oturduğu eve giderek alacaklarını istedi. Evde çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada E.B. yanındaki pompalı tüfeği ateşleyerek T.D. ve N.N.E´yi vurdu.

ZANLI YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde T.D. ve N.N.E.´nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölenlerin cansız bedenleri savcının ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Kırıkkale Adli Tıp Merkezi morguna kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren E.B. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Selim Özer Mahallesi 2355 Sokak´ta alacak kavgasında E.B., T.D. ile N.N.E.´yi tüfekle öldürdü. Polis ekipleri tarafından emniyetteki sorgusunda, öldürdüğü kişilerle  Manisa ve Sakarya´ya inşaat malzemesi almaya gittiklerini söyleyen E.B.´nin, "Herhangi bir malzeme almadan Ankara´ya geri döndük. Benim yüzümden zarar ettiklerini söylediler. Bana küfür ettiler. Onlardan kurtulmak için ´Kırıkkale´ye gidelim paranızı vereyim´ dedim. Kırıkkale´de bulunan evime geldikten sonra bana bıçak çektiler. Bunun üzerine evde bulunan pompalı tüfeğim ile ateş ettim" dediği öğrenildi.  E.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi´ne gönderildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false