Anahtar Kelimeler: Kırıkkale seçimini bilir

Kırıkkale seçimini bilir

Kırıkkale seçimini bilir

Tezcan Kırıkkale’ye geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ikinci tur seçimlerine destek vermek ve için Kırıkkale’ye geldi.

 

MİNİ MİTİNG YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ikinci tur seçimlerine destek vermek ve için Kırıkkale’ye geldi. Cumhuriyet Caddesi’nde Kırıkkalelilerle buluşan Tezcan burada halka seslendi. Migni mitingi andıran toplantıya Millet İttifakı il başkanları ve adayları da destek verdi. Toplantıda bir konuşma yapan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, “Cesur kişi yürekli kişi Türkiye'nin sesi sayın başkanım hoş geldiniz. Birleşe birleşe kazanacağız sloganıyla yola çıktık. Hepimiz tek yumruk halindeyiz. Hepimiz pazar gününü bekliyoruz. Pazar günü Türkiye'nin umudu Sayın Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi. 

 

ÖNAL İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra söz alan genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan Ahmet Önal’ın tekrar vekil seçilmesi dolayısıyla Kırıkkalelilere teşekkür etti. Tezcan,  “Sevgili Kırıkkaleliler siz bu seçimde çok önemli bir şey yaptınız. Sandıkta birleşmeyi gösterdiniz. İçinizden çıkıp sizi unutmayan kendi evladınız Ahmet kardeşimize daha güçlü sahip çıktınız. Bir önceki seçim desteğinizi katlayarak tekrar ettiniz. Yine bu süreçte listedeki bütün aday arkadaşlarımıza, yine millet ittifakının altı Partisine İl Başkanlarına memlekette birlik beraberlik nasıl olurmuş meydanlarda gösterdikleri için binlerce kez teşekkür ediyorum. 

 

HALKIN İKTİDARI OLACAK

Milletvekilimiz demek ki sadece mecliste değil meydanlarda dinlenen gönüllere dokunan konuşmalar yapıyor. Demek ki Kırıkkale kimi seçeceğini biliyor. Birinci eşik 14 Mayıs'ta geçildi. 278 bin Kırıkkaleli’nin hakkını vermeye haklarını temsil etmeye geliyoruz. Çok az kaldı üç gün sonra hep birlikte halkın iktidarını kurmaya geliyoruz. Bizi bu süreçte yalnız bırakmayan adaylarımıza ve millet ittifakı bileşenlerine çok teşekkür ediyorum. 

 

ESNAF İFLAS ETTİ

Seçim ikinci tura kaldı. Birinci turun bir tane kaybedeni var. 21 yıldır bu memleketi yöneten Erdoğan kaybetti. Hem de kaybederken söylenmedik kötü söz bırakmadı. Kendisine oy vermeyenlere vatan haini mi demedi, düşman mı demedi. Sanki seçime değil harbe girdik. Bu milletin yarısını bir oy fazla almak için diğer yarısına düşman etmeye değer mi. 21 yıldır bu millet iktidarı tek başına sana verdi. Sonunda emekli yoksullaştı. Esnaf iflas etti. Çiftçi fakirleşti. Memuru, işçisi, emeklisi herkes yokluk yoksulluk içinde. Ne oldu 5 sene önce milletten verin bu fakire yetkiyi görün dedin. 

 

HERKES KAZANACAK

Millet daha da fakirleşti. Senin bakanların Fransız köylüsüne hizmet ettiği için onur ödülü aldı. Bizim çiftçimiz maliyet altında ezilirken Erdoğan'ın bakanı Fransız çiftçisine hizmeti nedeniyle ödül aldı. Fabrikaları kapattınız. Kırıkkale'de fabrikalarda onlarca İnsan çalışırdı. Makina kimyayı sattılar. Milletin alın teriyle biriktirdiği ne varsa sattılar. Artık millet sorumluyu gördü o yüzden 50’yi vermedi. Pazar günü sandıkta yarım kalan işi tamamlayacağız. Kampanya boyunca biz nefret dili kullanmadık, hakaret etmedik. Biz çiftçinin esnafın nasıl kazanacağını, tarıma nasıl hizmet vereceğimizi anlattık.

 

BİRLİĞE İHTİYAÇ VAR

Biz hakaret etmedik, düşman demedik. Bu memleketin birliğe ihtiyacı var. Biz bölmeye değil birleştirmeye geleceğiz. Utanmadan sıkılmadan kendilerinden olmayan herkese terörist dediler. Kim terörist. Düğünlerde, cenazelerde yanınızda olan Ahmet kardeşimiz mi terörist. Bu memleketin şerefli polis müdürü Gaffar okkanı şehit eden katil teröristlerin uzantılarını ittifaka aldı. Meclise taşıdı. Hem de pazarlık yaptı. Milliyetçilik bizim altı okundan birisidir. 

 

MİLLİYETÇİLİK DERSİ

Biz milliyetçiliği meydanlarda hamasetle yapmayız. Biz milliyetçiliği Trump Erdoğan’a hakaret mektubu yazığında otur oturduğun yerde diyecek kadar milliyetçi insanlarız. Biz Ecevit’le Erbakan’la Kıbrıs’ta Beş parmak dağlarında milliyetçiliğin ne demek olduğunu gösterdik. Millet ittifakı o ruhun geleneği. Hüdapar’ın genel başkanı ben Türk Bayrağı sözünü doğru bulmuyorum diyor. Bu anlayış bugün bize milliyetçilik dersi vermeye çalışıyor” dedi. Kırıkkale’de esnaf ve vatandaş ziyareti de yapıldı ve seçim için destek istendi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false