Anahtar Kelimeler: ‘Kırıkkale etmiyor’

‘Kırıkkale bunu hak etmiyor’

‘Kırıkkale bunu hak etmiyor’

“Yeni bir vizyon oluşacak’

‘Tüm sorunlar ilk yıldan 

itibaren çözülecek’

 

‘Kırıkkale’ye güneş doğacak’

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, seçime sayısı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Altınışık, Kurşunkayalılarla bir araya geldi, sorunların çözümüne ilişkin açıklamalarda bulundu, mahallelerde seçim ziyaretleri yaptı.

 

KIRIKKALE ÇORAKLIĞI HAK ETMİYOR

Kurşunkayalılarla bir araya gelen Altınışık, toplantı ile ilgili bilgi verdi ve “Kurşunkaya'da hemşehrilerimizlerle bir araya gelerek güzel Kırıkkale'mizin ileriye dönük gelişimine dair istişarelerde bulunduk. Kırıkkale bir Tarım şehri, Kırıkkale çoraklığı haketmiyor. Hemşehrilerimizin teveccühü ve desteği ile hep beraber Kırıkkale'mizde bir vizyon oluşturacağız” dedi. 

 

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Ziyaretlerinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamada bulunan Altınışık, “Hemşehrilerimizin seslerine kulak vererek mevcut sorunlara dair notlarımızı aldık. Bizleri kurtuluş umudu olarak gören hemşehrilerimizin umutlarını boşa çıkarmayacağız. Söz veriyoruz Kırıkkale'nin tüm sorunları İYİ Parti İktidarında ilk yıldan itibaren çözülecek ve Kırıkkale günden güne gelişecek” dedi.

 

KIRIKKALE’YE GÜNEŞ DOĞACAK

Gürler Mahallesi’nde de ziyaretlerde bulunan Altınışık, “Gürler Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ülke ve memleketimizin gündemine dair istişarelerde bulunduk. Ekonomik durumdan bıkmış olan halkımız İYİ Parti iktidarında rahat bir nefes alacak. Ülkemize ve Kırıkkalemize güneş doğacak” açıklamasında bulundu. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli