Anahtar Kelimeler: Kırıkkale yine galip

Kırıkkale yine galip

Kırıkkale yine galip

Kırıkkale yine galip

Bir adım daha kaldı!

Son iki haftaya lider giren Türk Metal Kırıkkalespor, Sivas Emniyetgücü deplasmanından Serdar Kılıç´ın 3´üncü dakikada attığı golle 1-0 galip geldi. Ligin son karşılaşmasında Kazanspor´u evinde konuk edecek olan Türk Metal Kırıkkalespor´un şampiyonluğuna son 90 dakika kaldı.

DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN

Sivas Fuar Alanı 1 nolu sahada oynanan karşılaşmada Sivas Emniyetgücü ile karşılaşan Türk Metal Kırıkkalespor, karşılaşmanın 3´üncü dakikasında Serdar Kılıç´ın kafasından gelen gol ile 1-0 galip geldi. Rüzgarın etkisinden dolayı iki takım da etkili bir oyun sergileyemezken, Türk Metal Kırıkkalespor, son haftaya lider girdi. Son hafta kendi evinde Kazanspor´u konuk edecek olan Türk Metal Kırıkkalespor, şampiyonluk için son 90 dakikası kaldı.

SERDAR ERKEN SAHNE ALDI

Sivas Fuar Alanı 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Samsun Bölgesinden Gökhan Özbulut yönetti. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte atak geliştiren Türk Metal Kırıkkalespor, ilk pozisyon girişiminde etkili olmaya çalıştı ancak Sivas Emniyetspor defansı topu kornere gönderdi. Orhan gazi Kelce, Korner vuruşunu altı pas içerisine kullandı. Altı pas içerisinde iyi yükselen Serdar Kılıç güzel bir kafa vuruşu ile karşılaşmanın ilk dakikasında Türk Metal Kırıkkalespor´u 1-0 öne geçirdi.

GOLDEN SONRA RAHAT OYUN

Golü erken bulmanın avantajı ile birlikte daha rahat bir oyun sergileyen TM Kırıkkalespor, kanatlardan geliştirdiği atak ile ikinci golü aradı ancak ikinci golü bulamadı. Karşılaşmanın 25´inci dakikasında defanstan çakan TM Kırıkkalespor Muhammet ve Uğur´un ikiye bir yaparak adam eksilttiği pozisyonda kalecinin önde olduğunu fark eden Muhammet orta sahadan topu kaleye gönderdi ancak Muhammet´in şutu az farkla direğin yanından auta çıktı. Kontra atak ile gol arayan ev sahibi ekip Sivas Emniyetspor, yakaladığı kontra ataklarda yaptığı bireysel hatalar ile pozizyonları iyi değerlendiremedi.

KEZ KALECİYE TAKILDI

Kontra atağa kontra atak ile cevap vermek isteyen TM Kırıkkalespor, karşılaşmanın 35´inci dakikasında Orhan Gazi Kemce ile sağ kanattan geliştirdiği atakta, Orhan Gazi ceza sahasına girdiği anda penaltı noktasında bulunan Serdar´a pasını attı ancak Serdar´ın vuruşu kalecinin kucağında kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısına ilave edilen dakikalarında bitmesi ile birlikte, başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı TM Kırıkkalespor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

RÜZGAR OYUNU ETKİLEDİ

İkinci yarıya kontrollü başlayan Türk Metal Kırıkkalespor, ilk yarıdaki etkili oyununu sergileyemedi. Havanın rüzgarlı olması nedeni ile ikinci yarıda iki takımda gol pozisyonlarına girmekte zorlanırken, karşılaşmanın 54´üncü dakikasında Uğur ile Türk Metal Kırıkkalespor gole yaklaştı fakat Uğur7un şutu yandan auta gitti. Karşılaşmanın 74´üncü dakikasında bu kez uzaktan şut deneyen Muhammet´in şutu da yine rüzgarın etkisi ile etkili bir şut olmaktan çıktı. Karşılaşmanın son dakikalarında heyecan en üst seviyede olsada karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 TM Kırıkkalespor´un galibiyeti ile sona erdi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu