Anahtar Kelimeler: Kırıkkale rengarenk oldu

Kırıkkale rengarenk oldu

Kırıkkale rengarenk oldu

Kırıkkale rengarenk oldu

350 bin çiçek üretildi

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sezonun açılması ile birlikte Kırıkkale´yi çiçeklerle donattı. Son yılların en düşük maliyeti ile üretilen çiçekler ilimizi rengarenk hale getirdi. Hem de geçmişe göre 10 kat maliyet düşüşü ile.

350 BİN ÇİÇEK ÜRETİMİ YAPTI

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sezonun açılması ile birlikte çiçek konusunda çok önemli adımlar attı. Atıl vaziyette bulunan seranın tam kapasite çalışması sağlanarak gerçekleştirilen çiçek üretimi yaza sıkı bir şekilde girdi. Kırıkkale´nin merkezi konumunu tamamıyla rengarenk hale getiren çiçekler, vatandaşların takdirini topluyor. Bugüne kadar 350 bin çiçek üretimi gerçekleştiren serasında, sarkıcı petunyanın her renginden, kadife, normal petunya, horoz ibiği, begonya, ateş çiçeği lazanya ve karanfil gibi çiçeklerin üretimi devam ediyor.

FARKLILIĞI YANSITIYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Zafer, Cumhuriyet, Ankara Caddeleri, istasyon ve eski rektörlük arası, Kırıkkale Lisesi duvarları, Çalılıöz Köprü, Cumhuriyet Meydanı, Hüseyin Kahya Parkı, Kültür Park, Celal Bayar Parkı gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerde çiçek çalışması yaptı. Bu bölgelerimiz şuan da rengarenk görünümü ile farklılığı yansıtıyor.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli