Anahtar Kelimeler: Kırıkkale mesaisi başladı

Kırıkkale mesaisi başladı

Kırıkkale mesaisi başladı

Kırıkkale mesaisi başladı

İlçeleri ziyaret ettiler

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinin ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, il teşkilatı ile birlikte ilçe gezilerine başladı.

İLÇELERE ÇIKARMA

İlçelerde, belediye başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelen vekiller hem halkın ve belediyelerin taleplerini dinledi, hem de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclisin 1aylık tatile girmesinin ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte Kırıkkale mesaisine başladı. Cuma günleri gerçekleştirilen halk günlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen il başkanı ve milletvekilleri bu kez ilçelere gerçekleştirdikleri gezilerle hem belediyelerin hem de ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi.

VATANDAŞLA MESAİ

Sırasıyla Yahşihan, Bahşılı, Hacılar, Karakeçili, Çelebi ve Keskin ilçelerini ziyaret eden İl Başkanı ve Milletvekilleri, ilçelerde belediyeler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. 3 Milletvekili olarak birlik ve beraberlik anlamında TBMM´de örnek teşkil ettiklerini ifade eden Milletvekili Ramazan Can meclisin tatile girmesi ile yoğun bir Kırıkkale mesaisine başladıklarını ifade etti.

AÇIKLAMALAR YAPILDI

İl Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde Kırıkkale mesaisine ilçe gezilerinden başladıklarını ifade eden Can ?Meclisin tatilde olduğu süre boyunca şehrimizde olacak ve halkımızın taleplerini dinleyeceğiz. Bu bağlamda ilk olarak ilçelerden başladık. Belediyelerimizin taleplerini dinledik. Belediye Başkanlarımızla zaten her fırsatta bir araya geliyor ve sorunlarının çözümü noktasında azami gayret sarf ediyoruz? dedi.

VEKİLLERE TEŞEKKÜR

Genel kurul zamanlarında Ankara´da yoğun bir mesai harcayan tatil günlerinde de Kırıkkale´ye gelerek halkın ve teşkilatın taleplerine kulak veren Milletvekillerine teşekkür eden İl Başkanı Mürsel Akçay ?Milletvekillerimiz şehrimizin yarınları için büyük bir gayretle çalışmaktadır. Şehrimizi güçlü yarınlara ancak birlik ve beraberlikle taşıyabiliriz. Milletvekillerimize teşekkür ediyorum? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false