Anahtar Kelimeler: Kırıkkale itfaiyesinin rekoru

Kırıkkale itfaiyesinin hız rekoru

Kırıkkale itfaiyesinin hız rekoru

Kırıkkale itfaiyesinin hız rekoru

Faaliyet raporu açıklandı

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 2016 yılı 8 aylık faaliyet raporunu açıkladı. İtfaiye ekipleri 684 olaya 72 personel ile müdahale etti.

İTFAİYE NELER YAPTI?

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yılın 8 ayında çıkan olaylara anından müdahale ederek 2016 yılını başarılı bir şekilde geçiriyor.  10 müdahale aracı ve 72 personeli ile yüzlerce olaya 10 dakikalık kısa bir süre içerisinde erişen itfaiye ekipleri, vakalara daha çabuk ulaşmak adına kendini her geçen gün geliştiriyor. Gelişen teknolojik imkanlarınbir çoğuna sahip olan İtfaiye Müdürlüğü, yangın, trafik kazaları, doğal afetler, su baskınları, patlama, çökme, mahsur kalma vb. olaylara müdahale ederek pratikliğini her geçen gün arttırıyor.

684 OLAYA MÜDAHALE

Aynı zamanda, okullarda,  işyerlerinde ve insanların toplu olarak bulunduğu yerlerde yangın ile ilgili bilgiler veren İtfaiye Müdürlüğü fabrikalarda, çeşitli resmi kurum ve kuruluşlardan müracaat eden her türlü işyerinde yangın tatbikatı yapıyor. Yıl boyunca 684 olaya müdahale eden İtfaiye Müdürlüğü, çıkan bu olaylarda 45 yaralıyı kurtardı.

EĞİTİME AĞIRLIK VERİLDİ

Ayrıca halk sağlığına büyük önem veren Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 51 evin baca temizliğini gerçekleştirdi. Su baskınlarına karşı 69 yerin su tahliyesini gerçekleştirdi. Merkez 260 mahalle ve sokağın yıkama işlemeni gerçekleştirdi. Eğitim konusunda da yıl boyunca sıkı çalışmalar yürütülerek, 3 adet hizmet içi eğitimi verildi. Talepte bulunan 20 okula bilgi nitelikli eğitim verdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli