Anahtar Kelimeler: KIRIKKALE HİZMETE DOYACAK

KIRIKKALE HİZMETE DOYACAK

KIRIKKALE HİZMETE DOYACAK

KIRIKKALE HİZMETE DOYACAK

Toplantı yaptılar

Her Cuma yapılan halk günü etkinliğine bugün de Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir katıldı. İlk olarak basınla bir araya gelen vekiller daha sonra ise vatandaşların taleplerini dinlediler. Can basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kırıkkale´nin hizmete doyacağını söyledi.

MKE´DE CİDDİ ALIMLAR VAR

AK Parti İl Başkanlığında her hafta düzenlenen halk günü etkinliğine bu hafta Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir katıldı. Vekiller ilk olarak gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalar yapan Milletvekili Ramazan Can Kırıkkale için çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Can yaptığı konuşmada, ?Kırıkkale halkına tekrar teşekkür ediyoruz. Bu dönemde bizeler ciddi oy verdiler. MKE şuan alım yapıyor iş kur sıralama yaptı 60 civarında alım olacak kalkınma bakanlığı ve maliye bakanlığı talep ver ağır silah çelik fabrikası 159 kişi alım yapılacak olur aldık kalkınma bakanı ile de gerekli temasları sağlayacağız yetişirse bu yıl 159 kişi alınacak son dönemlerde MKE ciddi alımlar yapılıyor. MKE ciddi gençleşme oldu bizim dönemimizde 75-100 kişi alınıyordu bu yıl toplamda 300 - 400 kişi oldu sıvı demir çelik fabrikası ihale edildi? dedi.

HER ŞEY RUTİNE DÖNECEK

Pazar günü meclis başkanı seçimi yapılacağını belirten Can, ?Grup toplantısında ise grup divanı ve grup başkanı seçimi yapılacak. Meclis başkanı seçimi ardından güven oylaması ve hükümet programı okunması var 1 Aralık´ta her şey rutine dönecek. Kırıkkale önceliklerini takip edeceğiz farklı bir hizmet almayışı için Kırıkkale için çalışacağız. Hükümet olarak verdiğimiz vaatler için çalışacağız benim oda 5071´nolu odadayım. ? diye konuştu. Grup başkan vekili veya bakanlık görevi sorularını da cevaplayan Can verilen her görevi laiki ile yaptığını ifade etti. Can´ın konuşmasının ardından Milletvekili Mehmet Demir de yaptığı konuşmada, ?Cuma günü halk ve basınla buluşma gelenek haline geldi. Bunun yararlı olduğunu düşünüyoruz. Bu buluşmalar devam edecek. Biz her zaman buradayız. Çalışmalarımız başlayacak Kırıkkale alması gereken hizmetin fazlasını alacak´ dedi. Konuşmaların ardından Can ve Demir vatandaşların dertlerini dinledi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli