Anahtar Kelimeler: Kırıkkale doldurdu

Kırıkkale göz doldurdu

Kırıkkale göz doldurdu

Kırıkkale göz doldurdu

Tanıtım günleri verimli geçti

Tarihinde ilk kez gerçekleştirilen Kırıkkale Tanıtım Günlerine birlik ve beraberlik sergilendi. Birçok Kırıkkalelinin uğrak noktası haline gelen tanıtım günlerinde Kırıkkale kültürünün mihenk taşları ön plana çıktı.

KÜLTÜRÜYLE GÖZ DOLDURDU

Keskin tavadan, MKE silah fabrikasına, Mehter takımından Rafinerisine kadar olan güzellikler Ankara halkı ve Ankara´da yaşayan Kırıkkalelilerle buluşturuldu. 21?24 Nisan tarihleri arası Ankara halkına ve Kırıkkalelilere ev sahipliği yapan Kırıkkale günleri, kendine özgü kültürüyle göz doldurdu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kırıkkale Belediyesi, Keskin Belediyesi, Bahşılı Belediyesi, Sulakyurt Belediyesi, Çelebi Belediyesi, Kaymakamlıklar,  Ticaret Odası ve Sanayi Odası , Yüksek İhtisas Hastanesi , ipekci  turizm, Kamberoğluları Melih Sucukları,  ABC Eğitim Kurumları Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Moda Life, Makine Kimya ve Endüstri Kurumu, TÜPRAŞ, Carmine Hotel, sivil toplum kuruluşları ve bir çok Kırıkkale´de faaliyet gösterenlerin desteklediği Kırıkkale Tanıtım günleri büyük ilgi gördü.

KIRIKKALE´Yİ TANITMAK

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç, ?Kırıkkale tarihinde bir ilki gerçekleştirip Kırıkkale tanıtım günlerini yapıyoruz. Amacımız kültürümüzü sanatımızı herkese gösterebilmek. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum? dedi.

BUNU YAPMAK GURUR VERİCİ

Kırıkkale Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya ?Bize bu güzel günde desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Böyle bir ilki bizim öncülüğümüzde gerçekleştirmek gurur verici. Bu tanıtım günleri inşallah Kırıkkale´miz için hayırlı olur? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı