?Önce ülkem anlayışı ile davrandık?

?Önce ülkem anlayışı ile davrandık?

?Önce ülkem anlayışı ile davrandık?

CHP´den gündem açıklaması

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal koalisyon görüşmeleri sonucu ile ilgili sonucun sürpriz olmadığını söyledi. Parti olarak ülkenin geleceği için her türlü özveriyi gösterdiklerini belirten Önal ?Parti olarak Koalisyon görüşmelerinde önce ülkem anlayışı ile davrandık ? dedi.

SÜRPRİZ OLMADI

Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki koalisyon görüşmesi sonucunun olumsuzlukla noktalanmasının kendileri için sürpriz olmadığını belirten CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal CHP olarak sürecin her aşamasında tam bir özveri örneği sergilediklerini söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun ülkenin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak önce ülkem anlayışı ile davrandığını belirten Önal, ? Koalisyon hükümeti için elimizi taşın altına koyduk biz sorumluluk aldık çözümün yanında yer aldık Çözümsüzlüğün yanında yer almadık.  İki veya dört yılık hükümet teklifinde bulunulmadı.  Kimin kime destek olduğunu TBMM seçiminde anlıyoruz ülke hükümetsiz kalmasın diye elimizden geneli yaptık parti bir yana ülke menfaati için üzerimize düşeni yaptık. ? ifadelerini kulandı

EN İYİ BİZ OKUDUK

CHP olarak her zaman seçime hazır olduklarını belirten CHP İl Başkanı Ahmet Önal 7 Haziran seçiminin ortaya koyduğu tabloyu en iyi CHP´nin okuduğunu söyledi. Daha sonraki süreçte ülkenin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak elini taşın altına koyduğunu belirten Önal, ?Ülke bu kadar darboğazdayken, ekonomi dibe vurmuşken, Suriye sınırı delik deşik olmuşken, terör yeniden hortlamışken sorumluluktan kaçmadık. İlkeli ve dik durduk. Birileri gibi ilk günden sorumluluktan kaçmadık? dedi. CHP´nin koalisyon görüşmelerinde teklif ettiği ilkelerin terör sorununun çözülmesi, vatandaşın ekonomik refaha kavuşması ve 12 Eylül Darbe Anayasasının değiştirilerek hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edilmesi olduğunun altını çizen Önal, ?Biz her şekilde Erken Seçime de hazırız? diye konuştu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Önal Yaptığı açıklamada, ?Elimizi taşın altına koyduk biz sorumluluk aldık çözümün yanında yer aldık Çözümsüzlüğün yanında yer almadık.  İki veya dört yılık hükümet teklifinde bulunulmadı.  Kimin kime destek olduğunu TBMM seçiminde anlıyoruz ülke hükümetsiz kalmasın diye elimizden geneli yaptık parti bir yana ülke menfaati için üzerimize düşeni yaptık. ? ifadelerini kulandı. Parti kongreye gidiyor genel merkezle yaptığım görüşmede Kırıkkale il örgütü olarak erken kongre istedik ve uygun görüldü.  22 Ağustos Delice ilçesi ile başlayacağız 29 Yahşihan Eylül ilk haftası il haftası il kongresi olacak ben hiçbir yere talip olmadım geniş bir taba benim aday olmamı istedi hata genel merkeze talepte bulunan partililerimiz oldu? diye konuştu.

ÖZVERİ İLE ÇALIŞTIK

Önal yaptığı açıklamada, ?Erken seçimde de 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi öz verili bir şekilde çalışmaların devam edecek. Biz defalarca gittiğimiz köylerden sıfır oy aldığımız odu. Ama orada yine gideceğiz. Partimize oradan oy çıkana kadar gideceğiz.  Biz partimizi için Kırıkkale´de elimizden geleni yapıyoruz.  Yapacağımız kongreler ile daha iyi bir çalışma sergilemeyi hedefliyoruz? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli