Anahtar Kelimeler: Kırıkkale bana yakın

?Kırıkkale bana çok yakın?

?Kırıkkale bana çok yakın?

?Kırıkkale bana çok yakın?

Babacan destek için geldi

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ali Babacan, Kırıkkale´ye gelerek esnaflarla buluştu.  Babacan, ziyaret sırasında sohbet ettiği esnaflara Kırıkkale´nin kendisine çık yakın olduğunu ve esnaf arkadaşlarının bulunduğunu söyledi.

KONVOY YAPILDI

Saat 16.30´da Kırıkkale´ye gelen Babacan,  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, adaylar Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, İl Başkanı Mürsel Akçay, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve partililer tarafından Köseler Petrol´de karşılandı. 

BELEDİYEYE GELDİ

Babacan, ardından konvoy halinde Kırıkkale Belediyesi önüne geldi. Burada Babacan´ı belediye çalışanları karşıladı ve tek tek tokalaştı.  Zaman kısıtlı olmasından dolayı Babacan,  Belediyeye çıkmayarak, Zafer Caddesi ve Kızılkanat´tan aşağıya doğru yürüdü ve esnafı ziyaret etti.

DERT DİNLEDİ

Babacan, burada dertlerini ve vatandaşların dertlerini dinledi. Babacan´a esnaf ve vatandaşlar büyük yakınlık gösterdi.  Hemen ardından Nur Camii´ne geçen Babacan, namazdan sonra Kültür Merkezi´nde STK´larla görüştü ve Saat 20.30 sularında kentten ayrıldı.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli