Anahtar Kelimeler: Kıratlı ziyaret etti

Kıratlı ziyaret etti

Kıratlı ziyaret etti

Kıratlı ziyaret etti

 

Kırıkkale'ye geldi, çalışıyor!

Seçim startını böyle verdi

Ak Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili ve 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Turan Kıratlı seçim startını Şehit ve Gazi ailelerinin bağlı olduğu dernekleri ziyaret ederek verdi.

Kıratlı gazileri ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığında Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya gelen Turan Kıratlı Vatanımız için her fedakârlıkta bulunan Şehitlerimiz ve Gazilerimiz kanlarını akıtarak bağımsızlığımın simgesi olan Al Yıldızlı Al Bayrağımızın gönderden inmemesini sağladılar. Vatanımızın her karış toprağında aziz Şehitlerimizin kanları, siz Kahraman Gazilerimizin ayak izleri vardır” diye konuştu.

Öcal'dan bilgi aldı

Kıratlı, Bu bilinç içerisinde bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.23. Dönem Milletvekilliği yaptığım dönemde olduğu gibi inşallah önümüzdeki dönemde de Milletvekilliği nasip olursa taleplerinize çözüm yolu arayacağım, yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi. Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal'dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Turan Kıratlı Şehit ve Gazi aileleri ile sohbet etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli