Kindar değil, dindar bir adam”

 Kindar değil, dindar bir adam”

Kindar değil, dindar bir adam”

Vurgun, Erbakan'ı anlattı

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun Erbakan'ın ölüm yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı. Vurgun yaptığı açıklamada Erbakan'ın kindar değil, dindar bir adam Erbakan olduğunu ifade etti

Seni özledik büyük adam

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun Erbakan'ın ölüm yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı Vurgun yaptığı açıklamada Bazı insanlar vardır yaşarken kıymeti bilinmez de ölünce değeri anlaşıldığını söyledi. Vurgun, Hani bir büyüğünün yokluğuna alışır da ceketini gördüğünde içi bir hoş olur ya insanın işte öyle bir durum aslında bu. Kendisi bir fani idi ve Hak vaki oldu ama her Milli Görüş dendiğinde geride bıraktığı eseri hatıra gelmekte Erbakan hocanın ve gözler nemlenmekte. Özlediğini anlarsın ya işte aynen bunun gibidir Erbakan hocanın yokluğu da... Dediklerine bir bir gelinip, söylediklerinin, ilkelerinin, fikirlerinin değeri gün geçtikçe anlaşılınca burnunun direği sızlamakta ve Seni özledik büyük adam, mücahid Erbakan” diye bağırası gelmekte ve bir şeyler düğümlenmekte boğazına insanın” diye konuştu.

Bir abidevi insan

Ülkenin son asırda yetiştirdiği ender insanlardan biriydi olduğunu söyleyen Vurgun, Vatanını seven ve milletinin hak ettiği değere kavuşması için adanmış bir ömür. Gücünü milletten alan ve Yeni Bir Türkiye'nin var olabileceğine milletini de ikna etmekle geçen mücadele dolu bir yaşam. Herkesin sinip sus pus olduğu bir zamanda daha gür bir seda çıkarmak için yola çıkan ve karşılaştığı tüm engellere rağmen yoluna yılmadan devam eden bir şahsiyet.  Nezaketinden ve davasına bağlılığından rakiplerinin bile imrendiği, hasmının da hakkını teslim ettiği bir abidevi insan.

Cömert birisiydi

Bir ömrü Adil Ekonomik Düzen, Milli Görüş diyerek tüketen ama bu milletin büyüğünden küçüğüne kadar her kesimine Siyonizm'i ve oynadığı oyunları anlatan bir öğretmendi kendisi. Millete hizmet için tırnaklarıyla kazıya kazıya iktidara gelerek gardiyan devletle büyümüş insanlara garson devletin nasıl olduğunu gösteren bir başbakandı. Bir ekmek için kış günü yalınayak arabanın arkasından koşan çocuğun halini yüreğinde hissedecek kadar şefkatli, açlık sınırının altında yaşayan emekli, dul, yetime insanca yaşamak adına oldukça iyi bir zam verecek kadar da cömert birisiydi” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false