Anahtar Kelimeler: Kimeski girişinde kaza yaralı

Kimeski girişinde kaza: 1 yaralı!

Kimeski girişinde kaza: 1 yaralı!

Kimeski girişinde kaza: 1 yaralı!

Servis aracı Moped´e çarptı

Kırıkkale´nin Kimeski mahallesi girişinde gece saat 23:30 sularında trafik kazası oldu. Kazada bir kişi yaşamını yitirdi.

 KAVŞAKTA KAZA OLDU

71 S 0093 plakalı servis aracı moped ya da pat pat diye tabir edilen araca çarptı. Balışeyh istikametinden şehir merkezine gelmekte olan servis aracının Kimeski mahallesine dönmek üzere olan mopede çarparak sürücü İ. D.´i (48) ağır yaraladığı öğrenildi. Servis aracı sürücüsü E. K (34) hafif yaralandığı kazada, moped sürücüsü İbrahim Dinç´in çarpmanın etkisiyle birkaç metre havaya fırladığı ve yere düştüğü ifade edildi. Bir benzin istasyonunun tam karşısında meydana gelen kazaya ilk müdahale istasyondakiler tarafından yapıldı. Olay yerine ambulans ve trafik ekipleri çağırıldı. Yaralanan şahıs ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi´ne kaldırılırken, polis ve jandarma olay yerinde inceleme yaptı.

BİR GÜN SONRA ÖLDÜ

Jandarma bölgesinde meydana gelen kazayla ilgili olarak trafik polisleri ve jandarmanın incelemesi yaklaşık bir saat sürdü. Kazaya karışan araçlarda hasar meydana gelirken, araçlar çekici ile olay yerinden çekildi. Kazanın nedeni konusunda araştırmanın sürdüğü bildirildi. Kazada yaralanan İ. D.  isimli şahsın hurdacılık yaptığı, hurda plastik, kağıt ve teneke toplayarak geçimini sağlamaya çalıştığı, yalnız yaşadığı ve evine dönerken kazaya uğradığı öğrenildi. Kaza sonrasında D.´in yakınlarına olayla ilgili bilgi verildi. Yaralı şahsın bir gün sonra hastanede vefat ettiği öğrenildi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu