Anahtar Kelimeler: Kılıçdaroğlu uğradı

Kılıçdaroğlu uğradı

Kılıçdaroğlu uğradı

Seçimi bekliyoruz

Balışeyh’te mola verdi

“Tüm sorunları çözeceğiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yozgat programı sonrasında Balışeyh’te vatandaşlarla bir araya geldi.

BALIŞEYH MOLASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yozgat programı sonrasında Balışeyh’te vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin çözülemeyecek hiç bir sorunu yoktur. Ama sorunu beraber çözebilirsek sonuç alabiliriz. Onun için sabırla sandığı bekleyeceğiz. Oyumuzu kullanacağız ve bir dikta yönetimine son vereceğiz. Tüm sorunları biliyoruz. Sorunları beraber çözeceğiz” dedi.

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kılıçdaroğlu, Yozgat'taki programlarının ardından Ankara'ya dönüşünde Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine uğrayarak partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bir kahvehanede Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ile birlikte vatandaşlarla kısa bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin çözülemeyecek hiç bir sorunu yoktur. Ama sorunu beraber çözebilirsek sonuç alabiliriz. Onun için sabırla sandığı bekleyeceğiz. Oyumuzu kullanacağız ve bir dikta yönetimine son vereceğiz.’ dedi.

SIKINTILARI BİLİYORUZ

Kılıçdaroğlu ‘Büyük sıkıntılarınız var biliyorum. Çiftçinin, esnafın sıkıntısı var biliyorum. Bunların tamamı çözülür tamamı. Söyledim, çiftçinin bankalara olan borcu, tarım krediden aldıkları borcu bunların faizlerini sileceğiz bir hafta içersinde. Esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini, esnaf kefaletten aldıkları kredilerin faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz. Sizler rahat edeceksiniz. Bu ülkeyi, bütün vatandaşları üretimle buluşturacağız. İstihdam yaratacağız. Binlerce, milyonlarca çocuğumuz işsiz. Sizden isteğim sadece şu, gittiğiniz her yerde şunu söyleyin. Artık bu düzen burada noktalanmalı. Bu düzeni bizim değiştirmemiz lazım. Daha ahlaki bir düzen, daha insanca bir düzen, rahatça olacak bir düzeni sağlamak zorundayız.’ ifadelerini kullandı.

EVCEVİT’İN MİRASI

Kılıçdaroğlu, ‘Rahmetli Ecevit'in bize mirasıdır. Ne ezen, ne ezilen, insanca rahatça bir düzen. İnsanca ve hakça bir düzeni beraber sağlayacağız.’ diyen Kılıçdaroğlu ‘Yozgat’ı gezdim. Oyumuzun en düşük olduğu yerlerden birisiydi, ceplerim kağıt doldu. Herkes iş bekliyor. Bir kişinin yapabileceği iş değil bu, beraber yapacağız beraber. Yaşlısı, genci, kadını, erkeği hep beraber gideceğiz sandıkta bu düzeni değiştireceğiz. Böylece dünya siyaset tarihine güzel bir armağan bırakacağız. Bunlar artık ekonomiyi de devleti de yönetemiyorlar. Öyle bir kapasiteleri artık yok. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Gidiyor bakıyor acaba Biden bana gülecek mi? Benimle tokalaşacak mı? Bu ülkeyi Biden mi yönetiyor sen mi yönetiyorsun? Bunları değiştireceğiz. Unutmayın bu ülkenin huzuru için, bu ülkenin kalkınması için, bu ülkenin zenginleşmesi için her şey var. Olmayan iktidar. Bize yakışan da o iktidar koltuğuna oturmaktır” şeklinde konuştu. Çay için ve vatandaşlarla resim çektiren Kılıçdaroğlu Ankara’ya hareket etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli