Anahtar Kelimeler: Kılıç karanfil verdi

Kılıç karanfil verdi

Kılıç karanfil verdi

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç seçim ziyaretlerine devam ediyor. Kılıç, Yahşihan ilçesinde ziyaretlerde bulundu, hastanelerde de hastalar ve sağlık çalışanlarına ziyaret ederek karanfil verdi.

 

YAHŞİHAN ZİYARETİ

Yahşihan ziyareti ile ilgili bilgi veren Kılıç, “Her dakikanın kıymetini bilerek çalışıyoruz. Yahşihan’da halkımızla buluştuk. Vatandaşlarımızın gözlerinde değişim heyecanını yaşadık. Yeni dönemin kapılarını açmaya az kaldı. Yahşihanlı kıymetli hemşehrilerimizin ilgi ve alakalarına teşekkür ederiz” dedi. İlçede Kılıç’a ilginin yüksek olduğu gözlendi.

 

HASTANELERE ZİYARET

Hastanelere yönelik ziyaretle ilgili de bilgi veren Kılıç, “Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi’nde hastalarımız ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Tedavi bekleyen vatandaşlarımıza şifa, sağlık çalışanlarımıza işlerinde kolaylık diledik. Hem sohbet ettik hem İYİ Parti iktidarında şehrimizin ve ülkemizin kazanımlarını anlattık” dedi. Hastanelerde de Kılıç’a ilgi yüksekti, bir çok kişi derdini anlatma imkanı buldu. Kılıç hastalar ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false