Keskin'e özel projelerimiz var”

 Keskin

Keskin'e özel projelerimiz var”

MHP'den Keskin çıkarması

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları ve İl Yönetimi Keskin'de vatandaşları ziyaret etti. Keskin ile ilgili projelerinin olduğunu belirten adaylar Keskin'in Kırıkkale'nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu söylediler.

Geniş katılım oldu

MHP il teşkilatı yaklaşık 100 araçla ile gittiği Keskin programına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı, İlyas Canöz, Kırıkkale Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol,  aday adayları ve partililer katıldı. Heyet ilk olarak Keskin İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek, sohbet ettiler. Ardından adaylar Keskin'i ve esnafları tek tek gezerek nezaket ziyaretinde bulundular. Esnaflardan büyük destek alan adaylar gördükleri ilgi karşısında oldukça mutlu oldular.

Keskin daha güzel olacak

Milletvekili adayları yaptıkları ortak değerlendirmede Keskinli kardeşlerinin oylarını almaya geldiklerini söylerken, Keskin'i artık daha yaşanılabilir bir hale getirmek istediklerini belirttiler. Adaylar, Keskin bu zamana kadar bir hizmet almadı. Allah nasip ederde biz vekil seçilirsek Keskin eski canlı günlerine tekrar dönecek. Biz halkımızın önünde eğiliriz. Büyüklerimizin ellerini öper saygımızı gösteririz. Çünkü biz ülkücüyüz” dediler. 

13 senelik ızdırap bitecek

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ziyarette yaptığı konuşmasında 12 yıldır ezilen Keskin'li vatandaşların artık ezilmeyeceğini söyledi ve Keskin ilçemizi adaylarımız ve teşkilatımızla beraber ziyaret etmek için geldik. Gördüğünüz gibi vatandaş Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarına susamış durumda. 13 yıldır ezilen ve horlanan Keskin'e Milliyetçi Hareket Partisinin şefkatli eli ve iktidarını getirmek için bugün ilk hamleyi yapmış bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı zamanında Keskin son 12-13 yılda kaybettiği bütün devlet dairelerini tekrar kazanacaktır” dedi.

Vatandaş ne diyor?

Baloğlu, Tüm vatandaşlarımızın ortak fikri şudur: Burada bir başbakan yardımcısı öncesinde de iç işleri bakanı olmasına rağmen Keskin'in bu denli göç vermesi, bu denli küçülmesi, kamu kurum ve kuruluşlarının Keskin'den gitmesi, buradaki vatandaş tarafından negatif unsur olarak ortaya dökülüyor ve her konuştuğumuz vatandaşımız bunu dile getiriyor” şeklinde konuştu.

Listede iki Keskinli var

Baloğlu Nasip olursa Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olursa giden kamu kuruluşlarımızı tekrardan getireceğiz. Keskin'e özel projelerimizi yakın zamanda adaylarımız açıklayacaklar. Keskin bizim için çok önemlidir. Çünkü tarihi bir öneme sahip bir ilçemizdir. Bugünde Keskin halkıyla Keskin'li esnaflarımızla bir araya geldik ve Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşımak için ne yapılması gerektiğini tartışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin özellikle Keskin'e verdiği önemi partimizin 1. ve 3. sıra adayımızın Keskin'li olmasından kaynaklanan bu memnuniyeti vatandaşlarımız bize dile getirdiler. Bu dönem Allah izin verirse Keskin'imizin katkısıyla 1. parti olma yolunda ilerlemekteyiz. En az iki milletvekilini Kırıkkale'ye kazandıracağız” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false