Anahtar Kelimeler: Keskin’den siyasilere tepki!

Keskin'den siyasilere tepki!

Keskin

Keskin'den siyasilere tepki!

Siyasileri uyardı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şube Başkanı Basri Keskin, siyasileri emekliler üzerinden kumar oynamamaları yönünde uyardı.

Siyasileri dinliyoruz

Bazı açıklamalarda bulunan TÜED Şube Başkanı Basri Keskin, siyasilerin emekliler konusundaki yaklaşımlarının aynı olduğunu ifade ederek, Biz tüm siyasilere emeklilere verilen hakların yetersiz olduğunu söylüyoruz” dedi. Seçim sürecinin başından beri siyasileri ağırladıklarını ve tüm siyasilere eşit mesafede durduklarını ifade eden Keskin, partilerin emekliler ile ilgili çalışmalarını takip ettiklerini söyledi ve Siyasilerin vaatlerini dinliyoruz. Seçim yaklaştıkça emeklilerle ilgili birçok söz ve vaatle karşılaşıyoruz. Siyasilere bu sözlerini gerçekleştirebilecekleri noktasında güvenmemiz lazım” dedi.

Siyasilere önemli uyarı!

Keskin, siyasilere seslendi ve Onlardan yapabilecekleri şeylerin sözünü vermelerini istiyoruz. Seçime kadar söz verip, seçimden sonra unutmak olmaz. Emekliler üzerinden kumar oynamaktan vazgeçmeliler” dedi. Emeklilere yüzde 3.27 gibi bir zammın çok üzücü olduğunun altını çizen Keskin, Bize bu zammı reva görenler, milletvekili emekli maaşına 740 lira gibi bir zam yapıyorlar. Babadan mal kaçıran evlada benzetiyorum bu durumu. Burada emeklilerimizden isteğimiz siyasilerin ve siyasi partilerin emeklilerle ilgili çalışmalarını iyi takip etmeliler ve iyi değerlendirmeliler. Tercihlerini de ona göre yapmalılar” dedi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli