Anahtar Kelimeler: Keskin’de miting yaptılar!

Keskin'de miting yaptılar!

Keskin

Keskin'de miting yaptılar!

Boynu bükük kalmasın” 

7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili seçimi öncesi Ak Parti Milletvekili adayları ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Adaylar dün ise Keskin'de miting düzenleyerek Keskin halkına seslendiler. Vatandaştan 3-0 sözünü alan adaylar birlik ve beraberlik mesajı verdiler

Keskin'de miting

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Adaylar dün ise Keskin'de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendiler.  Yoğun bir kalabalığı seslenen adaylar Keskin'e yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri anlattılar. Keskin'de yaşayan vatandaşlar ise Ak Parti'den aday olan Abdullah Öztürk'e destek sözü verdiler.

Keskin altın fırsat yakaladı

Düzenlenen mitingde ilk konuşmayı yapan Keskin Ak parti ilçe Başkanı Adnan Sanlı, Cumhurbaşkanlığında alınan oydan fazla oy alarak 3-0 yapacağız.  Kırıkkale'ye destek vererek Ankara'ya 3-0 yapacağız ak oylarınızla her zaman üzerinize düşen grevi yaptınız” dedi.  Sanlı'nın ardından konuşma yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ise , 7 Haziran seçimleri ülke için çok önemli. Farklı düşünceler ola bilir ancak Keskin altın fırsat yakaladı bunu bu seçimde değerlendirelim olmaza değil olacağı fırsat verelim birlik ve beraberlik içinde olalım. Abdullah Öztürk'ü boynu bükük bırakmayalım” şeklinde konuştu.

Hizmet açıklamaları

13 yılık Ak parti Hükümeti döneminde yapılan hizmetlerden bahseden AK Parti İl başkanı Mürsel Akcay, Keski her zaman ak parti ye destek verdi. Ve sizlerin desteği ile her zaman birinci olduk ve her zaman hizmet etti.  Türkiye'de istikrarı bozmak istetilenler dış güçler ve içerde bunlara destek verenler 2002 öncesini istiyorlar.  Eskiden hastane, okulların yolların durumunu herkes biliyor birde 13 yılık yapılan hizmetleri herkes biliyor” ifadelerini kulandı.

Birlik açıklamaları

Keskin'in tarihi bir gün yaşadığını ve tarihi bir fırsat olduğunu belirten Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Keskin doğumlu Keskin'de oturan ilk aday Abdullah Öztürk. Keskin en eski yerleşik birimi. Keskin'de ticaret uğraşan sizlerin her zaman yanında olan bir adayınız var. Keskin Abdullah Öztürk'ü bizle birlikte meclise gönderecek, Keskin çok güçlü bir yer gösterin gücünüzü 2002'den beri her zaman destek oldunuz ama ilk defa bu kadar birlik beraberlik olduğunu gördük” şeklinde konuştu.

Üst seviyelerde oy verdiniz

Adayların belirlenmesinin ardından çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Ak parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Keskin'de duygusal anlar yaşadım. Biz bugün birlik beraber olacağımız gün cenaze, düğünde her zaman ben varım ben bu memlekete sizin için yaşıyorum. Hepiniz beni tanıyorsunuz benim tek hedefim size ana olma, baba olmak, kardeş olmak, buradan 3-0 götüreceğiz ak parti yaptıkları hizmetler saymakla bitmez. İçinde bulunduğum yaşadığım için Keskin'den, Sulakyurt'tan tüm ilçelerden başlayacağım. Her zaman bize üst seviyelerde oy verdiniz”  diye konuştu.

Hizmet edeceğiz

Öztürk, Gece, gündüz çalışacağım kendi evimde olduğum için duygulandım herkesin derdini biliyorum, caza evimiz yapılıyor. Yıkılan ceza evimizin yerine ise beş yıldızlı yurt yapıldı iktidar varsa biz varız. Ak Parti kültüründe yapılmayacak iş söylenmez biz yapacağımızı söyleriz biz icraat yaparız. Beni bağrınıza basın. Benim hedefim 50 yılımı geçirdiğim memleketime Kırıkkale'ye hizmet etmek. Allah rızası için hizmet etti desinler bu bana yetecek” şeklinde konuştu

Doğal gaz ve hastane sözü

Düzenlenen mitingde son konuşmayı yapan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaptığı konuşmada, Geçtiğimiz dönem Keskin'li vatandaşlarımız bize sıkıntılarını ileti. Biz bu sıkıntıların hepsini yaptık ceza evi, yurt ve içme su sorunun çözdük. Ceza evi inşaatı şuanda hızla yükseliyor. İnşallah bu dönemde Doğal Gaz isteğiniz var bunu da yapacağız. Hastanenin yerini değiştireceğiz. Abdullah Öztürk vekil olduğunda yapacağı ilk iş doğal gaz ve hastane olacak. Bu yöre daha farklı olacak” dedi.



osman arslan
24.04.2015 09:01:47
Abdullah abimi 30 senedir tanırım. vekilliğe yakışan bir insan.en önemli özelliği keskinde oturuyor olması vekilliğinden sonrada keskinde oturacak olması. hepimizin tanıdığı,bildiği,sevdiği bir insan. Allah yolunu açık etsin.

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false