Anahtar Kelimeler: Kesintiye dolaylı açıklama!

Kesintiye dolaylı açıklama!

Kesintiye dolaylı açıklama!

Kendi cevap veremiyor mu?

Yine kibirini konuşturdu!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın su kesintisine yönelik açıklamada bulunmaması ve müdürü aracılığıyla videolu açıklama yaptırması tepki çekti.

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Kırıkkale’yi yine susuz bırakan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaşanan soruna rağmen, milletin ve belediyelerin tepkisine rağmen yine açıklama yapmadı. Temmuz sıcağında milleti susuz bırakan Başkan Saygılı, Yahşihan Belediye Bakanı Osman Türkyılmaz’ın su ile ilgili sıkıntıyı dile getirmesinin ardından Yeşil Vali Su Birliği müdürü Mehmet İşler’e  açıklama yaptırdı. Bir belediye bakanının açıklamasına karşılık kendisi açıklama yapmayan Başkan Saygılı, yine kibirli davranarak Başkan’ı muhatap almadı ve müdürüne açıklama yaptırdı.

TÜRKYILMAZ ORTAYA ÇIKARDI

Kırıkkale su kesintisi yaşarken, kesintinin sebebi de Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın açıklaması ile ortaya çıktı. Kırıkkale Belediyesi yaz sıcağında kesintiye dair hiçbir açıklamada bulunmamıştı. Kesintinin Türkyılmaz’ın açıklaması ile Kırıkkale’de bir şirket çalışması sırasında ana borunun zarar görmesi sonucu ortaya çıktığı belirlendi.

KİBİRLİ YAPIYA TEPKİ

Başkan Türkyılmaz bununla ilgili açıklamanın yanı sıra su deposuna yönelik sabotaj iddiasında da bulunmuştu. Bu önemli iddiaya rağmen hiçbir soruşturma sonucu açıklanmadı  müdürü ile haber gönderir gibi açıklama yaptırıldı. Daha önce “kibirli” olduğunu açıkça söyleyen Saygılı’nın bu davranışı yine kibirli yapısına yorumlandı. Bir çok kişi duruma tepki gösterirken, Kırıkkale’nin artık bu kibirden bıktığı yorumları yapılıyor. Bu arada, Yeşil Vadi Su Birliği müdürü Mehmet İşler’e amiri sıfatındaki osman türkyılmaza videolu açıklama yaptırıldı ve Türkyılmaz’ın tepkisi ve iddialarına cevap verilmeye çalışıldı.

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı