Anahtar Kelimeler: Kesintiler halkı bıktırdı

Kesintiler halkı bıktırdı!

Kesintiler halkı bıktırdı!

Kesintiler halkı bıktırdı!

Vatandaş tepkili

Kırıkkale´nin Karakeçili ilçesindeki elektrik kesintileri ilce halkını isyan ettirdi. Kesintiler nedeniyle birçok ailenin elektrikli ev aletleri zarar gördü. Kurban etleri kokmaya başladı.

KESİNTİLER İSYAN ETTİRDİ

Karakeçili ilçesinde özellikle son 3 aydan bu yana sabah akşam elektrik kesinti uygulandığı ileri sürüldü. Daha önce de uygulanan kesintilerin son birkaç aydan bu yana daha da sıklaştığını ileri süren ilçe sakinleri kesintilerin artık isyan ettirmeye başladığını belirterek ilgili kurumun şikâyetleri bile dinlemediğini söylüyorlar. Karakeçili´de özellikle sabahtan başlayıp akşam saatlerine kadar süren kesinti nedeniyle evlerdeki elektrikli ev aletlerinin de bozulduğu ileri sürülüyor Karakeçili sakinlerinden Nusret Yılmaz kesintilerden dolayı evindeki elektrikli eşyaların zarar gördüğünü bunun için Enerjisa´ya dilekçeyle müracaat etmesine rağmen dilekçesinin dikkate bile alınmadığını söyledi.

BU İŞİ BECEREMİYORLAR

Karakeçili´deki elektrik kesintilerine ilçe halkının tamamının mustarip olduğunu söyleyen CHP ilçe başkanı Hasan Aksoy ilçede düzgün giden hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Elektrik kesintilerinin aylardır sürdüğünü belirten Aksoy ?Bunlar bir elektrik kesintisine bile çözüm bulamıyorlar koca devleti yönetmeye talip oluyorlar? dedi. Diğer taraftan Cemalettin Aktaş isimli vatandaş ise elektrik kesintileri yüzünden evlerdeki kurban etlerinin bile kokmaya başladığını söyledi.

ÇÖZÜM BULUNMALI

Karakeçili deki elektrik kesintilerinin son birkaç ay içinde tam bir rezilliğe dönüştüğünü anlatan ilçe sakinleri özellikle sabah saatlerinde başlayarak öğle saatlerine hatta akşama kadar süren kesintilerin asıl kaynağının bile bilinmediğini savunuyorlar. İlçe sakinlerinden Celalettin Aktaş, Ahmet Akyol ve Yusuf Aydemir kesintilere bir çözüm bulunmasını yoksa ilçede evlerdeki elektrikli ev eşyalarının yanı sıra sanayi çarşısında da esnafların iş yapamadığını belirterek kesintilere bir an önce çözüm bulunmasını istediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false