Anahtar Kelimeler: Kesim fiyatı belirlendi

Kesim fiyatı belirlendi

Kesim fiyatı belirlendi

Kırıkkale İl Müftülüğü, "Türkiye Diyanet Vakfı 2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenledi.

TOPLANTI YAPILDI

"2023 Yılı Vekaletle Kurban Tanıtım Toplantısı’nda’’, 2023 yılında kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) organizasyonuyla vekaleten kestirecek vatandaşlar için yurt içi ve yurt dışı fiyatları açıklandı. Buna göre Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla vekaleten kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için; yurt içinde vekaletle kurban kesim bedeli 5 bin 950 lira, yurt dışında vekaletle kurban kesim bedeli ise 2 bin 750 lira olarak belirlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülecek vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonuna, il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da destek verecek. 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi ev sahipliğinde "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenlendi. Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık vaizi Osman Şener konuşmacı olarak katıldı. Nur Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü yardımcıları, müftülük personeli ve din görevlileri de hazır bulundu.



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli