Anahtar Kelimeler: Kentsel dönüşüm olacak

Kentsel dönüşüm olacak

Kentsel dönüşüm olacak

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara projelerini anlatan Ulusoy, revizyon imar planı ve kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

İki hafta sonra yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için artık geri sayım başladı. Siyasi kulislerin hareketlendiği şu günlerde MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy hem saha çalışmalarını hem de projelerini anlatmaya devam ediyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Ulusoy, Kırıkkale’nin her alanda sorunlarını çözmek için gereken gayreti göstereceklerini dile getiriyor.

 

ULUSOY BİLGİ VERİYOR

Ulusoy, “Kırıkkale’de yapacağımız imar planı revizyonu ve kentsel dönüşüm çalışması ile ilimizi 'kapsamlı ve mikro kentsel çalışmalar' başlıkları altında ele alarak ilerleyeceğiz. Revizyon imar planı çalışmamız ile kent merkezini dönüştürmeyi, kırsal mahallelerimizi geliştirmeyi ve yeni imarlı gelişim alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Kent merkezinin dönüşümünde önceliğimizi Kırıkkale merkezde bulunan, şehrin adeta kanayan yarası haline gelen, cumhuriyet caddesi ve millet caddesi arasındaki eski Meyhoş hali ve melek girmez olarak adlandırılan bölgede imar planı revizyonu ve kentsel dönüşüm çalışmasına veriyoruz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı