Anahtar Kelimeler: Kendini ne sanıyor bu?

Kendini ne sanıyor bu?

Kendini ne sanıyor bu?

Kendini ne sanıyor bu?

Ben adayım” diye geziyormuş!

Partiye yine zarar veriyor!

Girdiği seçimlerde yaptığı hatalar, bazı kesimleri ötelemeye yönelik girişimler ve benzeri olumsuz çalışmaları ile seçim kaybeden ve partililerle partiye de kaybettiren Mustafa Pekdoğan'la ilgili yine olumsuz söylentiler ayyuka çıkmış durumda.

Kendisine tepki büyük

İddiaya göre Pekdoğan'ın sokaklarda ve çay ocaklarında Ben aday adayı değil, adayım” dediği ileri sürülüyor. Bu duruma tepki gösteren bir çok kişi, Artık şu adamı ya susturun veya milletin gözünün önünden alın” diyorlar. Her seçimde bu tür lafları ile partiye de partililere de seçim kaybettiren Pekdoğan'a tepki büyük. Yine bir seçim var ve yine Pekdoğan sıkıntısı yaşıyor herkes.

Bu adamı sahadan alın

Pekdoğan'ın açıklamaları konusunda tepkili olan bir çok kişi, Bu adam kendine doktor süsü vermekten bıkmadı. Geçen yıl girdiği seçimde yaptığı yanlışlar, verdiği sözler, olumsuz lafları ve oluşturduğu liste ile ayağına sıkarak hem rahatlıkla alınacak seçimi hem kaybetti ve hem de partiyle partililere kaybettirdi. Yine benzer hatalar yapıyor. Bu adamı MHP sahadan almalı. Yine seçim kaybettirecek” diyorlar.



günay yılmaz
28.03.2015 22:45:11
en iyi yaptığı iş kuru gürültü- akpartililer dua ediyolardır inş olur diye))

oguz karayel
30.03.2015 12:30:35
Mhp de bu adam akp de veli korkmaz partiye zarar verir

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli