Kelime oyunlarına sığınma”

 Kelime oyunlarına sığınma”

Kelime oyunlarına sığınma”

Baloğlu da manidar açıklama yaptı!

Milliyetçilik nasıl olur sayın Akçay?”

Ak Partiye katılım yapan Aydın Keleş'in katılımı ile geçtiğimiz gün açıklama yapan Ak parti İl Başkanı Mürsel Akcay'a MHP il Başkanı Erdal Baloğlu'ndan cevap gecikmedi. Baloğlu yaptığı açıklamada, AKP il başkanı sayın Akçay, kamuoyunda yaşamış olduğu acizliği kurtarmak adına ve kendini haklı çıkarmak için kelime oyunlarına sığınmıştır. Bununla da yetinmeyip MHP'nin vizyonuna ve misyonuna dil uzatmıştır” dedi.

Keleş'e söz söylemedik

Geçtiğimiz gün yerel gazetelerde yer alan Keleş Ak Parti'de”  haberleri hakkında MHP İl Başkanın Erdal Baloğlu açıklama yapmıştı. Baloğlu'na cevap veren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'a cevap gecikmedi. Baloğlu, Akçay'a yanıt verdi. Baloğlu yaptığı açıklamada, Bir devlet memurunun AKP'ye geçişi ile ilgili basın açıklaması yapmıştık. AKP İl Başkanı Mürsel Akçay bizim verdiğimiz bilgilerden feyz almış olmalı ki yaptığı yanlışlığın farkına varıp bizi doğrular nitelikte bir basın açıklamasında bulundu. Bundan önceki açıklamamızda da değindiğimiz gibi 657 Sayılı Kanuna tabi olan sayın Aydın Keleş beye söz söylemedik, söylemeyeceğiz. Her insan siyasi tercihinde hür ve bağımsızdır” diye konuştu.

Seçimlere odaklandık

AKP İl Başkanı Sayın Akçay'ın kamuoyunda yaşamış olduğu acizliği kurtarmak adına ve kendini haklı çıkarmak için kelime oyunlarına sığındığını söyleyen Baloğlu, Bununla da yetinmeyip MHP'nin vizyonuna ve misyonuna dil uzatmıştır. Biz MHP İl Başkanlığı olarak bu tartışmayı kayıkçı kavgasına dönüştürme hevesinde değiliz. Zira bizim Kırıkkale'miz için çalışma gibi bir görevimiz var ve bu görevi alası ile yerine getirme çabasındayız. Biz MHP olarak milletvekilliği seçimlerine odaklanmış durumdayız. Vatandaşımıza bizim projemiz olan ama AKP tarafından sahiplenilen kullanılan 2023 vizyonumuzu anlatacağız. Bu projeler daha akp'nin adı bile anılmadan önce seçim beyannamelerimizde yer almıştır” dedi.

Kara çalmakla da olmaz

Baloğlu yaptığı açıklamada, Tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatanımızın olduğunu anlatacağız. Dolmabahçe sarayında olduğu gibi vatanı bir terörist başının ellerine bırakmayacağız. Kamuoyu gerekli mesajı aldı ve cenabı Allah'ın izni ile gereken cevabı sandıkta verecektir. AKP İl Başkanı Akçay, Milliyetçilik sokaklara çıkıp ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' diye bağırarak olmaz. Milliyetçilik halkın hür iradesine kara çalmakla da olmaz” diye bir ifade kullanmıştır. Peki milliyetçilik nasıl olur? Oslo'da Devlet eli ile PKK ile görüşüp, daha sonra da görüşen yada görüştüren şeref”….dir diyerek mi olur? Habur'da davul zurna ile teröristleri karşılayıp, zorla siz pişmansınız demekle mi olur? İmralı'da masa başı pazarlıklar yaparak mı olur? Dolmabahçe sarayında elinize PKK'nın istekleri yazılı olarak verildiğinde mi olur? Türk Bayrağı açanları gözaltına almakla mı olur? Aslında liste o kadar uzun ki, sizin milliyetçilik anlayışınıza yetişmek bizim haddimize değildir” dedi.

Sonuç aynen ortadadır

Akp il başkanının partisinin vizyon ve misyonunu anlatma gibi bir tasası olmadığından MHP'nin hızla yükselişinden rahatsız olduğu açıklamalarından anlaşıldığını belirten Baloğlu, AKP il Başkanı yerine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek yeterince AKP'yi kamuoyuna anlatmaya başlamıştır. Sayın İl Başkanının da anlatılanların üzerine ilave edecek mutlaka birkaç kelimesi vardır. Sabırsızlıkla beklemekteyiz. Evet kendileri 13 yıldır iktidarda, 13 yıldır ne yaptıkları da ortaya çıkmaktadır. Türkiye'nin inşası için herkese ihtiyacı olduklarını beyan edeceklerine 13 yıldır Kırıkkale'yi inşa etselerdi de bu memlekete bir hizmetleri dokunsa ne kadar iyi olurdu. Kırıkkaleli hemşehrilerimiz 3 dönemdir hem milletvekili hem de belediye başkanlığı için AKP'ye iyi niyetli olarak yetki ve görev vermişlerdir. Sonuç ortadadır. Ne bir dikili ağaçları ne bir çakılı çivileri vardır” dedi.

Arınç ve gökçek vurgusu

Baloğlu açıklamasının sonunda, Biz MHP olarak yıllardır AKP'nin gerçek yüzünü aziz milletimize ve Kırıkkale'li hemşehrilerimize anlattık. Tarih bizi haklı çıkarttı. Bu konuda bizlere yardımcı olan Sayın Bülent Arınç ve Melih Gökçek beye şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımız gereken cevabı 7 Haziran'da sandıkta verecektir. Millet artık uyandı, boş hayallerle, sahte vaatlerle yol yürünmüyor çünkü artık her şey Balkabağı gibi ortaya çıkmıştır” dedi.



albatros
28.03.2015 09:39:04
bu iki partinin ilbaşkanlarını da tanırız aslında benzerlikleride çok ikiside hemcins, ikiside aşağı yukarı aynı yaşlarda, ikiside meslektaş muhasebeci tek farkları sayın akçayın daha önce il başkanlığı yapmış olması ve tak merak ettiğim konu mal varlıkları acaba bu daha önce yapılan iktidar partisinin il başkanlığı nın bir getirisi varmı bence her iki il başkanımızda mal varlıklarını açıklasın.

  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli