Anahtar Kelimeler: Kayalar destek istedi

Kayalar destek istedi

Kayalar destek istedi

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Yozgat Milletvekili Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar ve ekibini konuk etti.

DESTEK İÇİN GELDİ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu ve ekibi, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Yozgat Milletvekili Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar ve ekibini konuk etti. Kayalar ve Kuzucu vatandaşlarla yaptıkları sohbetlerde, gündemdeki son gelişmeler ve yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulundular.

 

ÇALIŞMAYA KATILDI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuzucu, “Önceliğimiz hakka hizmet, önceliğimiz Kırıkkale’ye hizmet. Kırıkkale’nin sorunlarını biliyoruz ve bunu bilerek bu yola çıktık. Biz bu seçimi her geçen gün yoksullaşan ve hak ettiği hizmetten yoksun kalan Kırıkkaleli hemşehrilerimiz için alacağız. Biz bu seçimi hizmete susamış Kırıkkale’miz için alacağız” diyerek seçimde iddiasını ortaya koyuyoruz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı