Anahtar Kelimeler: Vali boyadı

Vali ev boyadı!

Vali ev boyadı!

Vali ev boyadı!

Vatandaşa destek çalışması

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ?Öpülesi Eller Destek Projesi? kapsamında Ömer Ülten isimli vatandaşın evini ziyaret etti. Vali Kolat, eline fırça alıp vatandaşın evini boyadı.

YARDIM ÇALIŞMASI

Proje hakkında verilen bilgilerde, ?65 yaş üşüt vatandaşlara temizlik, çamaşır yıkama, fatura ödeme ve sosyo-psikolojik destek gibi hizmetlerde bulunulduğu, ayrıca proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen yardıma muhtaç aileleri evlerine tadilatlar yapıldığı ifade edildi. Proje kapsamında 95 hanenin ziyaret edildiği ve yaşlı vatandaşların bu hizmetlerden son derece memnun olduğu belirtildi.

EVİNİ BOYADI

Vali Kolat, ?Devletimiz, Hükümetimiz ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımız, muhtaç ailelere destek projelerine çok büyük önem veriyor.  Özellikle son yıllarda gerek ısınma yardımı, gerek erzak yardımı, gerekse evde bakım hizmetleri anlamında vatandaşlarımızın ihtiyaçları hassasiyetle takip ediliyor. Biz her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün de gördüğünüz gibi Ömer Ülten Bey´in evini boya badana yapıyoruz. Biz Valilik olarak kim aç ve açıkta ise, kim yardıma muhtaç ise onun yanındayız? dedi. Daha sonra Vali Kolat, yaşlı vatandaşın evini boyadı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false