Anahtar Kelimeler: Kasım olacak

Kasım´da ne olacak?

Kasım´da ne olacak?

Kasım´da ne olacak?

Kasım´da bir şey mi bekleniyor?

Herkes merak inde!

Başarısız olan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ örgütü ile bağlantısı olanlar mesleklerinden ihraç edilirken, onlara ?Kasım ayını bekleyin? şeklinde bir mesaj geldiği ileri sürülüyor.

İLGİNÇ BİR İDDİA!

FETÖ örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken, örgütün görevden alınan memurlara yönelik olarak çeşitli yöntemler ile mesaj gönderdiği ileri sürülüyor. Bu mesajlardan birinin de kısa bir süre önce geldiği ve meslekten ihraç edilenlere ?Kasım ayını bekleyin? dendiği konuşuluyor. Böle bir mesaj gelip gelmediği bilinmiyor, bu bir iddia ancak sokakta artık herkesin dilinde bu iddia var.

MORALLERİ İYİ!

İddiaya göre yeni bir kalkışma olabilir. Ancak bunun askeri veya silahlı olup olmadığı bilinmiyor. Kalkışmanın veya ikinci bir darbenin nasıl olacağı bilinmiyor. Yalnız örgütün diri durduğu da konuşuluyor. Meslekten atılanların mesleğe geri döneceklerini iddia etikleri de söyleniyor. Meslekten ihraç edilenlerde moralmen bir çöküntü olmamasının da dikkat çekici bulunduğu ifade ediliyor.

NELER OLABİLİR?

Son günlerde hemen herkes yaygın olarak bu iddia şeklindeki söylentiden bahsediyor. Meslekten ihraç edilen tanıdık bazı isimler kendilerine böyle bir mesaj gelmediğini ancak iddiayı duyduklarını ifade ediyorlar. Şimdi herkes Kasım ayını beklemeye başladı. Kasım ayında ikinci bir kalkışma olarak ya ekonomik kriz olacağı konuşuluyor veya AK Pati içinden 40´a yakın milletvekilinin istifa ederek yeni bir gurup kuracağı öne sürülüyor.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı