Anahtar Kelimeler: Kasım toplantısı yapıldı

Kasım ayı toplantısı yapıldı

Kasım ayı toplantısı yapıldı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. İl genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. İl genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 2022-2025 yıllarını kapsayan stratejik planının belirlenmesi konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Şehrin ekonomik alanda çalışmalarına yön veren Ticaret ve Sanayi Odası, Kasım ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Tevfik Güney başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Yönetim Kurulu Faaliyetleri, Ekim ayı mizan ve gelir-gider izleme raporları, 2022-2025 yıllarını kapsayan Stratejik Plan'ın belirlenmesi konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

VARLI AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Varlı, “Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizim vizyonumuz; savunma sanayisinin gelişmesinde 10 yıl içinde ilk 10 sıraya girmesi için öncü rol üstlenen, ilimizin ekonomik kalkınmasında üyelerine rehber olan, yenilikçi ve verimli bir kurum olmak” Başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımıza hizmet vermek için; Üyenin beklentileri doğrultusunda, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik çalışmalara destek oluyoruz.

ÇAĞDAŞ BİR YÖNETİM

Kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerini ilin ortak çıkarları doğrultusunda bir araya getirerek sinerji yaratıyor, İl ekonomisinin geliştirilmesi; için altyapı çalışmalarını yürütüyoruz. Tüm bu faaliyetleri, yasal şartlar ve toplam kalite prensipleri içerisinde, çalışanlarının gelişimini destekleyen, Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde çağdaş yönetim anlayışı ile gerçekleştiriyoruz” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli