Anahtar Kelimeler: Karşılamaya büyük

Karşılamaya büyük ilgi

Karşılamaya büyük ilgi

Akşener’e büyük ilgi gösterildi

Kadınlar kararını vermiş

Akşener’i coşkuyla karşılayıp

Samsun’a uğurladılar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenleri için Samsun’a giderken Kırıkkale´de partilileri ile bir araya geldi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs törenleri için Samsun’a giderken Kırıkkale´de partilileri ile bir araya geldi. Akşener, Samsun ziyareti öncesi Kırıkkale girişinde parti teşkilatları tarafından coşkuyla karşılandı. Meral Akşener, aracından inip kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. Akşener’e Kırıkkale’de büyük ilgi gösterildi.

GENİŞ KATILIM OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun ziyareti öncesi Kırıkkale parti teşkilatları tarafından coşkuyla karşılandı. İl Başkanı Bülent Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve Kırıkkale teşkilatlarının hazır bulunduğu karşılamada Akşener, aracından inip kendisini bekleyen vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşların isteği üzerine hatıra fotoğrafı da çektiren Akşener, Samsun´a hareket ederken de ‘Başbakan Meral Akşener´ sloganlarıyla uğurlandı.

KADINLAR KARAR VERMİŞ

Akşener’i karşılama töreni ile ilgili paylaşımlarda, “Kırıkkale kadınları kararını vermiş.  Ankara'dan Samsun'a doğru yola çıkan Cesur yürek Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Eypark tesislerinde karşıladık. İYİ yolculuklar diledik. Şunu görüyoruz ki halimizden anlayan, bizden biri olan ve gözümüzün içine bakan bir Genel Başkan’a sahibiz ne mutlu bize, çok şükür olsun” bilgisi verildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false