Anahtar Kelimeler: Kararsız bir seçim!

Kararsız bir seçim!

Kararsız bir seçim!

Kararsız bir seçim!

 

Kararsızların seçimi olacak!

Kırıkkale'de bu dönem seçim sonuçlarına ilişkin kanaatler net değil. Öyle ki bu seçimin kararsızların seçimi olacağı görüşü hakim.

Kararsızların seçimi

Genel seçim yaklaşırken, Kırıkkale'de hangi partinin kaç milletvekili çıkaracağı tam olarak tahmin edilemiyor. Kimileri AK Parti'nin 3-0 yapacağını söylerken, kimileri de 2 vekil ancak çıkarabileceği görüşünde. MHP'nin 1 milletvekili çıkarabileceği ileri sürülüyor. Ancak bu söylemler kesin kanaat içermiyor. Sebebi ise kararsız bir seçim atmosferi yaşanıyor olması. Kırıkkale'de yapılan anketler de bunu gösteriyor. Şu ana kadar yapılan anketlerden kesin bir kanaat çıkmadı.

Ne zaman belli olur?

Kırıkkale merkezde Routers, BBC Türkiye, Haber Türk, My Net gibi önemli basın kuruluşları da seçim sonuçlarına ilişkin analizler yaptı. Bütün analizlerde öne çıkan tek şey kararsızların durumu. Kararsızların seçimin kaderini belirleyeceği görüşü ağır basıyor. Seçime birkaç gün kala kararsız seçmenlerin kanaatlerini belirginleştirmesi bekleniyor. AK Parti mitinginin ardından durumun üç aşağı beş yukarı belli olacağı görüşü hakim. Şimdi herkes bu mitingi bekliyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli