Anahtar Kelimeler: Karaltısı birden kayboldu!

Karaltısı birden kayboldu!

Karaltısı birden kayboldu!

Nereye kayboldun birader!

Daha karpuz kesecektik!

 

Devir teslime gelmeyecek misin?

 

Yakın ekibi bile nefretini belli etti!

 

Partililerin başını ve yüzünü yere eğdin!

 

Kırıkkale böyle bir rezil tarih 

ve seçim ancak seninle gördü!

 

Yalan anketlerle kandırmış…!

 

Kırıkkale’de on yıl boyunca hiçbir dişe dokunur iş yapmayan, kibirli tavrı ile herkesin tepkisini çeken, adaylığı ve aldığı oy ile partisini rezil eden, partililerin yüzünü ve başını yere düşüren Mehmet Saygılı resmen kayıp.

 

ANKETLERLE KANDIRMIŞ!

Kırıkkale’de on yıl boyunca hiçbir dişe dokunur iş yapmayan, kibirli tavrı ile herkesin tepkisini çeken, adaylığı ve aldığı oy ile partisini rezil eden, partililerin yüzünü ve başını yere düşüren Mehmet Saygılı resmen kayıp. Önce İl Başkanı sonra Milletvekili olan Mustafa Kaplan ile partiyi genel seçimde ve yerel seçimde resmen yerlerde süründüren Saygılı’nın devir teslim törenine gelmeyeceği ileri sürüldü. Ankara’dan geçen yıl sosyal medyada “saray” diye nitelendirilen ev satın alan ve uzun zamandır da Kırıkkale’ye Ankara’dan gelip gittiği ileri sürülen Saygılı’ya yakın çevresi ve ekibi bile tepki gösteriyor. Bunun sebebi ise anketlerde yüzde 23’ü bile sadece bir kez görmesine rağmen, yüzde 36 oyunun olduğuna herkesi inandırması, yani yalan söylemesi. Sosyal medyada yakın çevresinden bazı isimler buna büyük tepki gösterdi. 

 

KAPLAN’I DA AL VE GİT

Saygılı’nın Pazar günü akşam Kırıkkale’den ayrıldığı konuşulurken, belediyenin resmi aracıyla mı gittiği yoksa özel aracıyla mı gittiği merak ediliyor. Ankara’ya gittiği konuşulan Saygılı’ya tepkili olan bir çok kişi, “Çok şükür senden de senin kibirli tavrından da kurtuldu. On senedir 32 dişini saymaktan bıktık. En ciddi konularda bile gayrı ciddi yaklaşımın ile koca şehri kirli, pis kokan bir köye çevirdin. Daha bununla yetinmedin bir de yeniden aday olup oy istedin. Kırıkkale’yi bitirdin, partiyi de partilileri de rezil ettin. Bu yetmedi siyaseti teröre bağlayarak, yarın yüzüne bile bakmakta zorlanacağın kişilere yakıştırmalar yaptın. Ne oldu, ne geçti eline? Hem rezil oldun, hem rezil ettin. Kırıkkale tarihinde görülmemiş bir rezalete sayende imza atıldı. Mustafa Kaplan ile bir oldunuz her şeyi tükettiniz. Gittiğin iyi oldu. Sayın Kaplan’ı da yanına al kaybol Kırıkkale’den. Kırıkkaleliler ve partililer yüzünüzü dahi görmek istemiyor” dedi. 

 

HERKESİ YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİTTİ!

Bu arada Saygılı’nın Pazar akşamı saat 19:30’da Kırıkkale’den ayrıldığı öğrenilirken, devir teslim törenine katılmayacağı, yerine ise Başkan Yardımcısı Vedat Genç’in katılacağı bildirildi. Herşeyi berbat eden Saygılı’nın herkesi de yüzüstü öylece bırakıp gitmesi en azından bir helallik istememesi ya da vermemesi tepkileri de beraberinde getirdi. Bir çok kişi, “Senin siyasi ahlakın buymuş işte. Her şeyi hem berbat ettin ve herkesi de yüzüstü bırakıp öylece gittin öylemi? Yazıklar olsun sana. Veli Korkmaz’dan aldığın o emaneti bir başkasına devredecek onur da bırakmadın” yorumları geldi.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu