Anahtar Kelimeler: Karakış kendini gösterdi

Karakış kendini gösterdi!

Karakış kendini gösterdi!

Karakış kendini gösterdi!

 

Dinek Dağı´na kar yağdı

sıcaklık iyice düştü?

Meteoroloji´den alınan bilgilere göre, yurdun özellikle kuzey ve iç kesimlerinde hava sıcaklıkları hissedilir seviyede düştü. Kırıkkale´de yağışlar etkili olmaya başlarken, hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte yüksek rakımlı bölgeler beyaza büründü.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji hava sıcaklıklarında hissedilir derecede azalacağı konusunda vatandaşları uyardı. Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat gibi çeşitli bölgelerde bu hafta içerisinde yüksek kesimlerde kar yağışı beklendiği belirtildi. Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren lodos etkisiyle yurdun büyük bölümünde mevsimin üzerinde seyreden sıcak havanın etkisini kaybettiğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağını bildirdi.

NORMALİN ALTINA DÜŞECEK

Karayel ve poyrazın etkisiyle yurdun kuzeybatı kesimlerinde, pazartesi günü ise Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz´in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu´nun kuzeyinde hava sıcaklığının 5 ila 12 derece arasında azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği uyarısında bulundu. Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat gibi çeşitli bölgelerde bu hafta içerisinde yüksek kesimlerde kar yağışı beklendiği belirtildi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı