Anahtar Kelimeler: Karafilik Bakan anlattı

Karafilik Bakan´a anlattı

Karafilik Bakan´a anlattı

Karafilik Bakan´a anlattı

Durumu bildirdi?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bölge milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlık merkez birimleri, ilgili kuruluşların temsilcileri, kurum ve kuruluşların müdürleri, üniversite temsilcileri, sektör temsilcileri ve üreticilerin katılımıyla, İç Anadolu Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı Konya´da yapıldı.

KARAFİLİK ANLATTI

Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kırıkkale başta olmak üzere tüm bölgede sokakta kıyma çekilmesinin yasaklanması istedi. Toplantıda Kırıkkale´yi TBMM Tarım Komisyonu üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik meclis üyesi Yusuf Bostancı, Kırıkkale Üniversitesi MYO Müdür Yardımcısı Ydr.Doç.Dr. Taşkın Erol ve diğer ilgili STK ve kurum müdürleri temsil etti.

SUCUK VE KÖFTE SERBEST KALMALI

İç Anadolu Bölgesi Ortak Akıl Toplantısında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik´e Kırıkkale Tarımı hakkında bilgiler veren  Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kırıkkale  başta olmak üzere tüm bölgede sokakta kıyma çekilmesinin yasaklanması istedi. Karafilik, Kasap köfte başta olmak üzere ve sucuk yapımının serbest kalmasını istiyoruz kasap esnafı için sbu konuların önemli olduğunu söyledi. Karafilik hayvan ithalatında devam etmesi gerektiğini bakan Çelik´e iletti. Damızlık  birliği başkanı Cemal Karakoç ise sütle ilgili görüşlerini bildirdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false