Anahtar Kelimeler: Kamuoyu cevap bekliyor!

Kamuoyu cevap bekliyor!

Kamuoyu cevap bekliyor!

Açıkla da kimmiş bilelim!

Üstü kapalı konuşma!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın “Fetö beni tehdit etti!” ifadesinin ardından kamuoyu kendisini kimlerin tehdit ettiğine yönelik merakla sormaya devam ediyor, “Açıkla bakalım kimler tehdit etti seni…”

NET AÇIKLAMA YAP

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bir süre önce düzenlediği basın toplantısında Fetö üyelerinin kendisini tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Genel bir açıklama yapan ancak konunun detaylarına inmeyen Ramazan Can’ın bu ifadeleri kamuoyunda rahatsızlık uyandırdı. Kimseyi zan altında bırakmaması istenen Ramazan Can’ın kendisini kimlerin tehdit ettiğini açıklaması isteniyor. Açıklamasa da kendisini tehdit edenleri Savcılığa şikayet etmesi öneriliyor.

SENİ BİZ SEÇTİK

Zaman zaman böyle genel ve üstü kapalı açıklamalar ve imalarda bulunan Ramazan Can’ın kendisine yakışmayan bu davranışı tepki çekti. Kamuoyu milletin vekili olduğu için milletin tehdit edildiğini düşünerek Can’a “Seni kim tehdit ediyorsa açıkla bilelim. Açıklamıyorsan Savcılığa suç duyurusunda bulun. Senin tehdit edilmen milletin tehdit edilmesidir. Çünkü seni biz seçtik. Sen bizim vekilimizsin. Dolayısıyla biz tehdit edilmiş sayılırız. Bu yüzden üstü kapalı konuşma. Bildiğin bir şey varsa net ol. Kimseyi zan altında bırakma” yorumunda bulunuyor.

KÖŞEYE SIKIŞINCA…

Can’ın üstü kapalı ifadeleri büyük tepki çekerken, bir çok kişi siyasilerin karalamak istedikleri kişileri Fetö imasıyla kolayca karalayabildiğini, köşeye sıkışan siyasetçilerin Fetö imasıyla durumdan kurtulmaya çalıştığını düşünüyor. Ramazan Can’ın da bu dönem büyük tepki çektiği, köşeye sıkıştığı anlarda da Fetö imasına sarıldığı ileri sürülüyor. Bir çok kişi bunu kendisine yakıştıramazken, Can’dan bu konuda net açıklamalar bekliyor.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli