?Kaliteli ve güvenli hizmet veriyoruz?

?Kaliteli ve güvenli hizmet veriyoruz?

?Kaliteli ve güvenli hizmet veriyoruz?

Emekliler ziyarette bulundu

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı´yı  ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve Yönetim kurulu üyeleri görüş alışverişinde bulundu. Genel Sekreter Boyabatlı ?Emeklilerimize ve yaşlı hastalara kaliteli güvenilir sağlık hizmetleri veriyoruz? diye konuştu.

EMEKLİLERDEN ZİYARET

Ziyarette konuşan TÜED Başkanı Zekeriya Aytekin ?Emeklilerimizin ve yaşlılarımızın sorunlarını yerel gündemde tutmak için toplumun deneyimli ve tecrübeleriyle akiller niteliğinde olan emeklilerimizi ve yaşlılarımızı temsilen ziyaretlerimiz il bürokrasini ve toplumun dinamizmini teşkil eden sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi bir görev bilmekteyiz. İlimizin sağlık tesisleri açısından önemli yeri olan   Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimizi ziyaret etmenin ve  en büyük sivil toplum kuruluşu olarak görevimizin bilinci içerisinde 14 bin emekliyi bünyesinde üye olarak taşıyan Derneğimiz ayrıca üye olmayan emeklilerimizin hak ve menfaatlerini dile getirmeyi bir görev bilmektedir? ifadesini kullandı.

GÜLER YÜZLÜ VE SAMİMİ HİZMET

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Boyabatlı da, Kamu Hastaneleri Birliği´ne bağlı sağlık tesislerinde gerek poliklinik hizmetlerinde gerekse de yataklı servislerde emeklilerimize ve yaşlı hastalara kaliteli güvenilir sağlık hizmetlerinin yanında, güler yüzlü ve samimi bir şekilde gereken özen ve ilgi gösterildiğini anlattı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false