Anahtar Kelimeler: Kalabalıklar geleceği gösteriyor

Kalabalıklar geleceği gösteriyor

Kalabalıklar geleceği gösteriyor

Dipten bir dalga geliyor

Artık her şey ortada

İyi Parti’nin son iki organizasyonunda görülen büyük kalabalıklar özellikle muhalefeti umutlandırdı ve kalabalıkların geleceğe dair önemli işaretler verdiği vurgulandı.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

İyi Parti’nin son iki organizasyonunda görülen büyük kalabalıklar özellikle muhalefeti umutlandırdı ve kalabalıkların geleceğe dair önemli işaretler verdiği vurgulandı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kısa bir süre önce Denizli’de kalabalık bir miting yapması,  birkaç gün önce de Amasya’da esnaf ziyaretine büyük bir kalabalığın katılması dikkatleri İyi Parti üzerine çekti. Son zamanlarda muhalefet partilerinin bu tür kalabalık organizasyonlar gerçekleştirmesi önemli bulunuyor.

UMUT VERİCİ GELİŞME

İyi Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Partimizin miting ve il ziyaretleri artık çok büyük kalabalıklarla gerçekleştiriliyor. Korku iklimi yıkıldı. Bizim toplantılarımız atık miting havasında ve miting kalabalığında gerçekleştiriliyor. Toplantı ve mitinglerimize herkes gönüllü geliyor. Kimseyi zorlamıyoruz. Belediye personeli veya memurlar toplantı ve mitinglere araçlarla taşınmıyor. Bizim kalabalıklarımız son derece doğal kalabalıklar. Bu durum gelecek açısından büyük ümit verici bir gelişme ve geleceğe ışık tutuyor” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false