Anahtar Kelimeler: "Kaçak sigarayı önleyin!"

"Kaçak sigarayı önleyin!"

"Kaçak sigarayı önleyin!"

Esna talebini iletti!

Seçim çalışmalarını esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle devam ettiren Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Rauf Denktaş Bulvarı esnafını ziyaret etti

Esnaf ziyaretleri

Seçim çalışmalarını esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle devam ettiren Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Rauf Denktaş Bulvarı esnafını ziyaret etti. Ziyarette esnafın taleplerini dile getiren Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Adem Yurtdan, mağduriyet yaşayan esnafın kaçak sigaranın önüne geçilmesini talep ettiğini söyledi. 3 milletvekili adayının ayrı ayrı çalıştığı seçim çalışmalarında Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal yoğun bir gün geçirdi. İlk olarak Rauf Denktaş Bulvarı esnafını ziyaret eden Köksal burada esnaflarla sohbet etti ve dertlerini dinledi. Esnafların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşan Köksal 7 Haziran seçimlerinde esnafların desteğini aldı.

Çözüm üretilecek

Esnaf ziyareti sonrası Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte Tuhafiye, Billuriye, Kafiyeciler Derneği ve Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odasını ziyaret eden Köksal ve Akçay Dernek Başkanı Aslan Uslu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek dernek üyeleri ile sohbet ettiler. Tuhafiye, Billuriye, Kafiyeciler olarak Kırıkkale'de sıkıntılar yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Aslan özellikle Kırıkkale dışından gelen ve seyyar çalışan tuhafiyecilerin semt pazarlarında ve mahallelerde gayri resmi satış yaptıklarını ve bunun engellenmesi gerektiğini belirttiler. Köksal konuyla ilgileneceğini ve çözüm üretmek için çalışacağını söyledi.

Kaçak sigara uyarısı

Tuhafiye, Billuriye Derneği sonrası Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası'nı ziyaret eden Köksal ve Akçay burada da bakkal esnafıyla bir araya gelerek dertlerini dinledi. Kırıkkale'de son zamanlarda kaçak sigara satışının arttığına dikkat çeken Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Adem Yurtdan da bunun engellenmesini istedi. Köksal kaçak sigara satışı konusunda hükümetin büyük gayretleri olduğuna dikkat çekerek kaçak sigara ve tütün malzemelerinin satışı ile ilgili denetimlerin artması için İl Emniyet Müdürü ile görüşeceğini söyledi. 



kırıkkaleli kırıkkale
22.05.2015 01:30:31
oy istemeden önce sen 4 bakanın ve mit tırlarının hesabını ver

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false