Anahtar Kelimeler: Kaçakçılık vakası

Kaçakçılık vakası

Kaçakçılık vakası

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyon ve çalışmalar kapsamında çok sayıda gümrük kaçağı sigara ve kaçak etil alkol ele geçirildi.

KAÇAK ÜRÜN BULUNDU

Vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 5-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Yapılan uygulama ve operasyonlar sonucunda Kırıkkale’de çok sayıda kaçak etil alkol, elektronik sigara ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

SİGARA BULUNDU

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında icra edilen operasyonlarda; 39 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 20 litre sahte-kaçak etil alkol, 3 adet gümrük kaçağı kulaklık ele geçirildi. Ayrıca operasyonlar kapsamında 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklamasında bulunu.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu