Anahtar Kelimeler: Jandarma zanlıyı yakaladı

Jandarma zanlıyı yakaladı

Jandarma zanlıyı yakaladı

Jandarma zanlıyı yakaladı

Jandarma'dan büyük başarı

14 Şubat 2015 günü Keskin İlçesi Kurşunkaya Köyünde meydana gelen ve ilk anda faili meçhul olan kasten öldürmeye teşebbüs olayının şüphelisi, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı'nın titiz ve başarılı çalışmaları sonucunda yakalandı.

Titiz çalışma yapıldı

Ş.O. (56 yaşında) isimli kadının Kurşunkaya Köyündeki evinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile vücuduna (3) el ateş edilerek ağır yaralandığı ihbarının alınması üzerine kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı devriyeleri yaptıkları titiz araştırmada şüpheli olabilecek şahısları belirledi ve delilleri topladı. Bir Jandarma personeli, dikkati sayesinde köyden ormanlık alana doğru kaçan bir şahsı fark etti ve dur ihtarına uymayan şüpheli şahıs 3 km peşinden koşulduktan sonra yakalandı. Yakalanan E.T. (18 yaşında) isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada (1) adet 9 mm çapında Smith Wesson marka tabanca ele geçirildi. E.T.'nin iddiaları reddetmesi ve görgü tanığı olmaması nedeniyle ilk etapta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlı tutuklandı

Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı'nın soruşturmayı derinleştirmesi ve olayın çok yönlü olarak araştırılması neticesinde ortaya çıkarılan yeni deliller yardımıyla şüpheli E.T. yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Delice Ceza İnfaz Kurumuna konuldu. Jandarma tarafından olay yerinde bulunan (3) adet boş kovan, evin duvarına saplanmış olarak bulunan (2) adet mermi çekirdeği ile şüphelinin üzerinde yakalanan tabancanın Jandarma Kriminal Laboratuarında yapılan incelemesi sonucunda,  mağdur Ş.O. isimli kadının şüpheli E.T.‘nin üzerinde yakalanan tabanca ile vurulduğu kesinleştirildi Keskin'de yaşanan ve öldürme amacıyla işlenen kadına karşı şiddet olayı, Jandarmanın titiz, sabırlı ve başarılı çalışması sonucu aydınlatılarak suç faili adalete teslim edildi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli