Anahtar Kelimeler: Parti Teşkilatı seminerde

İyi Parti Teşkilatı seminerde

İyi Parti Teşkilatı seminerde

Eğitim seminerine katıldılar

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın faaliyetleri devam ediyor. Partinin Kadın Kolları Teşkilatı TSO’da düzenlenen bir seminere katıldı.

SEMİNERE İŞTİRAK

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın faaliyetleri devam ediyor. Partinin Kadın Kolları Teşkilatı TSO’da düzenlenen bir seminere katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Kırıkkale İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü işbirliği ile ‘Çocuklarda Madde Bağımlılığı Nasıl Anlaşılır ve Kadına Yönelik Şiddet’ konularında seminer düzenlendi. Seminere İyi Parti Kadın Kolları Teşkilatı başkan ve üyeleri de katılarak hem bilgi sahibi oldular ve hem de farkındalık uygulamasına toplumsal destek verdiler.

SEMİNER AÇIKLAMASI

Seminerle ilgili bilgi verildi ve “İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı olarak, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında TOBB Kırıkkale İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü işbirliği ile ‘Çocuklarda Madde Bağımlılığı Nasıl Anlaşılır ve Kadına Yönelik Şiddet’ konularında vermiş oldukları eğitim seminerine katılım yaptık. Çok faydalı ve verimli bir seminer oldu Konularında uzman kişilere anlatımları için teşekkür ederiz” açıklaması paylaşıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli