Anahtar Kelimeler: Parti Gazetecilerle buluştu

İyi Parti Gazetecilerle buluştu

İyi Parti Gazetecilerle buluştu

10 Ocak buluşması

“Basın çok önemli bir unsurdur”

Kırıkkale İYİ Parti İl Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilerle Welly Cafe akşam yemeğinde bir araya geldiler.

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Kırıkkale İYİ Parti İl Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilerle Welly Cafe akşam yemeğinde bir araya geldiler. İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık yaptığı açıklamasında "Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur” dedi.

ÖNEMLİ BİR UNSUR

Programa İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve İYİ Parti teşkilatı katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık yaptığı açıklamasında "Medya toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından çok önemlidir. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur” dedi.

TAKDİRLİK MÜCADELE

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık açıklamasının devamında "Basınımızın gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. İçinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesai kavramı olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Altınışık, "Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizin kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli yerel, bölgesel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Program İYİ Parti teşkilatının gazetecilere hediye verilmesi ve toplu fotoğraf çekinin ardından son buldu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli